|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין להכניס שותף/למכור אתר אחסון חינמי מצליח
בגלל חוסר זמן, ובגלל שאני רוצה להתעסק יותר בשיווק תוכניות שותפים, אני מציע למכירה/הכנסת שותף אתר אחסון חינמי , הכי איכותי בארץ (כן, באמת הכי איכותי) עם מעל 5 חודשים ללא נפילות, מעל 200 יוזרים ועוד יש כמה עשרות שלא נפתח להם אחסון בגלל החוסר פעילות..
אני רוצה יותר להכניס שותף שיקדם את האתר, יקח עניינים לידיים, השותף יכנס בבלי לקנות אחוזים או משהו, אבל יצטרך להרים את האתר ולקדם אותו מאוד.. או למכור את האתר, לא פחות מ-1400 שקל בגלל הדומיין שלו ששוה הרבה , לגבי רווחים הוא חיסה את העלויות אבל לא יצר הרבה רווח בגלל שהשתמשתי בפרסומות של smowtion שמשלמות לפי צפייה אז זה די דפק אותי.. אם ישימו אדסנס זה יהיה לפחות כפול.. אני מעוניין לשמוע הצעות מכל הסוגים לשותפות או מכירה או כל דבר אחר.. שלחו לפרטי. (הלינק של האתר מופיע בחתימה לא רציתי לכתוב את השם כדי שלא יופיע במנועי חיפוש תחת החיפוש של האתר)
# 2 |
חבר מתקדם
|
הדפדפן של גוגל אומר שיש וירוס.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אכן יש בעיה קטנה באתר, אין וירוס אבל יש איזה קובץ בשרת שמפריע כניראה זה בטיפול.
עוד הערה : הפורומים לא פעילים זמנית בגלל אותו וירוס אני צריך לסדר את זה וכמו שאמרתי אני בקושי פעיל.. בפורום יש בערך 150 רשומים
# 7 |
עסק רשום [?]
|
שלח לי
סטטיסטיקות כניסות, רווחים הוצאות הכנסות וכיוצא בזה.. מחיר משוער, אחרי הנחה . עם וללא דומיין ועוד פרטים נוספים נחוצים בה"פ
# 9 | |
חבר מתקדם
|
זאת לדוגמא:
ציטוט:
יום טוב
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|