|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שורות פרסום בHINAMI.CO.IL - אפקטיבי! מקבלים PP
באתר יש מעל 30+ כניסות ביום
אתר מגילאים עד13 עד 24 ויש אולי עוד 7 אחוז שזה 24 עד 38 ----------------------------- אתר גודל מיום ליום ומעודכן! 2 אחוז משתמשים באתר כסף בית שלהם!! אחוזים הלחיצות על הבאנרים גבוה מאוד. מהפרסומות יש לי מעל 1000 לחיצות אני מוכר בשורה שמופיע בכל דפי האתר ולכן מאוד טובה אפשרויות הפרסום הן כדלהלן: איפה שיש פרסום של סרטים, ועספור, שמה יהיה את הלינקים! ניתן לשחק בצבעים - ללא הגבלות! מחירים לחודש: למילה אחת: בהעברה בנקאית: 500 ש"ח PAYPAL: 500 ILS או לחילופין למי שלא רוצה להמיר את כספו לILS בPP: 132$ להוסיף עוד מילה תוספת של בהעברה בנקאית: 250ש"ח PAYPAL: 250ILS או לחילופין למי שלא רוצה להמיר את כספו לILS בPP: 66$ פרטים ליצירת קשר msn:bs160@walla.com |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
כניסות מזויפות, לא אנשים אמיתיים.
האתר שלך פחות מיומיים ברשת מה אתה משחק אותה "אתר מצליח" עד לפני 3 ימים זה היה אתר סיסמאות כושל. אגב, הניסוח של המחירים "בהעברה בנקאית: 250ש"ח PAYPAL: 250ILS או לחילופין למי שלא רוצה להמיר את כספו לILS בPP: 66$ " בכלל לא גנבת אותו ממני. בכלל לא. גם הכותרת, בכלל לא. |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ההעתקה הייתהה כל כך בולטת לעין. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב, אני אישית לא ראיתי איך אפשר לראות את כמות הגולשים לאתר? מישהו יכול לעזור ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|