|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת רעה על ישראל-סרב
ביקורת רעה על ישראל-סרב
אני יסביר בקצרה, עוד שבן היה על הוסטריק קניתי ממנו איכסון לחצי שנה, הכל היה טוב והשרת עבד חלק, והתמיכה היתה עד השמיים. אחרי שבן עבר ליעוד (דיגיטק) רק סבלתי. אחרי שבן עבר לפנומן השרת היה טיפה יותר יציב, אבל עדיין היו הרבה נפילות. שבן עבר לבסט-סרב השרת עבד טוב מאוד. לפני כשבוע התחילו בעיות בשרת, כל קובץ שהיתי עורך ואחרי זה מעלה בחזרה לשרת היה עולה בלי תוכן (ריק), מלא סקריפטים, דפים ושעות של עבודה הלכו לתמיון, אחרי כיום התופעה התחילה גם בהעלאת קבצים ב FTP, כל קובץ שהעלאתי עלה ריק או שמחצית מהתוכן שלו עלה, גם כן היו הפרעות בהעלאה וזה פשוט הפסיק להעלאות באמצע ונתקע, כעבור דקות אחדות גילתי שאותה תופעה של העלאת קובץ גם קיימת במחיקת קבצים, פניתי לתומך של בן למען עזרה, הוא העלה את הגבלת הפרוססים וזה עזר טיפה. עכשיו אני תקוע עם שרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום, וגם בן והתומכים שלו בכלל לא נמצאים על המסנג'ר/ICQ כבר שבוע, וזה קבוע אצלהם, אין אפחד שמחובר ואין אפחד שיתמוך. ביקשתי מבן לפני יומיים שימחק לי תחשבון אבל הוא לא עשה דבר ופשוט התעלם. בן: אם אתה רואה הודעה זאת, תתחבר מהר למסנג'ר כי יש לי מילים להחליף איתך. Last edited by LosNir; 06-12-05 at 19:42.. |
![]() |
# 2 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
דווקא ישראל-סרב,
החזקתי מהם מאוד! =\ |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תתביש לך , אחרי כל מה שעשית בשבילך אחרי שעזרתי לך בפורום אחרי שעזרתי לך בכל דבר מההתחלה
הסברתי לך מספר פעמים שאני עסוק בטירוף בימים האחרונים , השארתי הודעה בפורום "הכרזות ותמיכה" שיש לי בעיות באינטרנט לצערי אתה כפוי טובה התקלה שיש , היא רק אצלך , אך ורק אצלך ולא קיימת אצל אף אחד אחר מעל ל200 יוזרים יש בשרת , ורק אתה מתלונן על הדבר הזה אתמול Disrael.net העלו את כל האתר מחדש כי הם עשו עיצוב חדש...הם מאוחסנים אצלי ולא היה שום בעיה. הם העלו מאות קבצים...בלי שום תקלה ובלי שום בעיה. "תודה ניר על התגובה המעולה שלך בנוגע לחברה..ממש שמחתי לעזור לך בתחילת דרכך וממש אני שמח שאתה לקוח שלי." בדרך כלל אני יודע לקבל ביקורות רעות...אבל פה אתה טועה ובגדול. אופיר ניסה לעזור לך נכון אבל אופיר לא מבין בזה...זה בכלל לא קשור לשום הגבלת פרוססים , כי אין בכלל בעיה כזאת אני העלתי את האתר החדש שלי...DISRAEL העלה את החדש שלו...ועוד המון אנשים זה שאתה עושה משהו לא נכון זה לא בדיוק אשמתי. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן?
סבבה תעשה משהו בעניין ואני מוחק תביקורת הזאת. אבל שתדע, זה האמת. עריכה: יש לציין שפירמטתי תמחשב ועברתי ל Windows 2000 רק בגלל הבעיה הזו, והיא עדיין קיימת, למה? |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואין לי שום עניין לטפל בו כאשר הכל תקין. יש לי המון לקוחות בפורום הזה...חכה שהם יגיבו שאצלהם אין שום בעיה. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בקשר למשפט שאמרת רק ש200 לקוחות על השרת גם אם היה מליון לקוחות ואחד לא מרוצה אתה צריך לגרום לא לסיפוק ![]() |
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
קודם כל , הייתי בשלב בו באמת הקשבתי לביקורת שלך אבל אני רואה משה ושמאוד מטריד אותי .. ושגרם לי להפסיק להקשיב .. למה לעאזעל אתה חושב שמר בן , מנהל ישראל סרב חייב להתחבר למסנג'ר על מנת לתמוך ? אני רואה שלפי האתר של בן הוא תומך טלפונית בעיקר . תמיכה טלפונית מתבצעת היום ברוב חברות האחסון ואין תמיכה ב ICQ או מסנג'ר , כי זה לא מקצועי ובלתי אפשרי . זה שהוא לא עונה לך לא אומר שאין תמיכה בחברה , תסכים איתי על זה . פשוט תרים לו טלפון ותתפלא לגלות שדווקא כן יש תמיכה .. לקוחות כמוך פשוט מפתיעים אותי לפעמים .. ליאור . |
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל אין פשוט בעיה כזאת בשרת...אני לא יכול לשלוח לו טכנאי הביתה שילמד אותו את הדברים האלה. וליאור ! אני מוכרח להגיד שאמרת פה דבר מאוד מאוד חכם ...אמרתי לניר עשרות פעמים ליצור איתי קשר בטלפון כי אני בזמן האחרון לא יכול להיות בתוכנות מסרים ! בנוסף אופיר התומך הטכני שלי גם אמר לו...אבל ניר התעלם. |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לציין שפירמטתי תמחשב ועברתי ל Windows 2000 רק בגלל הבעיה הזו, והיא עדיין קיימת, למה?
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
גועל נפש ככה אתה מדבר על בן...
אני מכיר אותו מהעממי וככה אתה יורד עליו... הוא אחלה בנאדם בטח יותר ממה שתיהיה איי פעם.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|