![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה קטנה בשאילתת LIKE
שלום...
כנסו בבקשה לכאן: http://www.polishp.co.il/forum.php?action=forum תרשמו ביבת חיפוש את המחרוזת "אבן". זה ימצא לכם נושא בשם "פוליש בירושלים". כנסו אליו... תריצו חיפוש בד הזה למילה "אבן"....אין! השאילתה מציגה גם נושאים שאין בהם את המחרוזת שהוקלדה.. נכון שהיא מוצאת את כל הנושאים בהם יש את המחרוזת...אבל נותנת גם כאלו שאין... לעניות דעתי אין בעיה בכתיבת השאילתה, הנה היא: קוד:
SELECT * FROM `forum` WHERE (`subject`!='') AND (`message` LIKE '%".$_POST["search"]."%' OR `subject` LIKE '%".$_POST["search"]."%') תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני לא רואה בעיה עם השאילתה.. בכל שאר הנושאים יש את המילה "אבן"?
ובלי קשר לזה - השאילתה שלך ממש לא מאובטחת, תקרא על זה http://www.php.net/manual/en/securit...-injection.php בעקרון נראה לי שיספיק שתשתמש ב-mysql_escape_string על הערכים שאתה משתמש בהם בחיפוש, אבל עדיין תקרא את זה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בסדר אחי עוד לא סיימתי אני יודע על מה אתה מדבר...
אז מה לגבי הבעיה שלי?? בנושא שציינתי אין את המילה אבן בוודאות... תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי אין בנושא ויש בmessage?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לפעמים שאילתת LIKE עם שתי %% עושה בעיות (אני מאמין שזה קצת תלוי בגרסא של ה MYSQL)
בכל מקרה בגלל שאתה משתמש ב %% אתה יכול להשתמש ב = %% או שתנסה LIKE בלי ה %% יש מצב גם שהשאילתה שלך נופלת בגלל שלא מתקיים תנאי אחר...
# 6 |
חבר מתקדם
|
"אולי אין בנושא ויש בmessage?" - בדקתי, ואין...
RS324 - ניסיתי להוריד לגמריי את האחוזים וזה פשוט לא מחזיר תוצאות. ולגבי זה שלא מתקיים תנאי אחר...אז מה?שלא יחזיר תוצאות פשוט.. מישהו יכול להעלות השעות אחרות? ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
השאילתה בסדר גמור, לא אמורה להיות בעיה שתגרום לזה להציג את הנושא שדיברת עליו.. אולי הבעיה היא במקום אחר, או סתם משהו שבמקרה הציג רק את הנושא הזה בטעות. בחיפושים אחרים זה גם קורה?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כן יש כל מיני חיפושים שזה עושה בעיות...בעיקר חיפושים בעלי מילה אחת ולא איזה משפט ספציפי שברור שיש פעם אחת בכל הפורום אז הוא מציג רק תוצאה אחת...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|