|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שליחת מספר מיילים רב חד פעמית?
אהלן
אני רוצה לשלוח לרשימת מיילים(הכל חוקי כמובן ) אימייל מדובר בבערך 4000-7000 אימיילים אני רוצה לשלוח להם מייל חד פעמי אני יודע שבשביל זה צריך לקנות VPS וכו' ואז לשלוח משם(כי סתם ככה איחסונים מגבילים את זה) האם אני יוכל לשלוח את זה מהמחשב דרך WAMP? וככה לחסוך את הקניה של ה VPS לחודש שלם? אני הרי צריך באופן חד פעמי לשלוח ואם לא האם אפשר לקנות VPS לכמה שעות? תודה Last edited by dabi; 30-07-10 at 12:38.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
דרך wamp או כל שרת מקומי אחר אי אפשר לשלוח מיילים, לדעתי עדיף לך להגיע להסדר עם בעל אתר קיים או חברת אחסון.
האם כל הרשימה הזאת נמצאת במסד נתונים כלשהו או שאתה צריך להכניס את כולם למערכת? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה יכול להתקין על המחשב שלך תוכנת שרת MAIL (SMTP) ולשלוח דרכו
אם המיילים לא גדולים גם לא תהיה בעיה עם זמן השליחה בגלל ה UPLOAD היחסית נמוך. http://sourceforge.net/search/?type_...oft&words=smtp זה חיפוש ב source forge לשרתי SMTP שרצים על וינדוס אני בטוח שתוכל למצוא שם משהו שיתאים.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי ב WAMP אני לא ראיתי שיש אופציה לשרת מייל ואם כן לא יהיה בעיה לשלוח כמות גדולה של אלפי מיילים (הכל חוקי)? פשוט לעשות את הפונקציה של המייל ולשלוח דרכה? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה תצטרך להגדיר את השרת מייל הזה ב WAMP ואז להשתמש בפוקציית MAIL
אם תהיה בעיה בשליחה היא לא תהיה אצלך. אם נניח 1000 כתובות אצלך הם מGMAIL שרתי GMAIL עלולים להחליט שאתה בטח שולח ספאם והם יכניסו את כתובת הIP שלך לblacklist מה שצריך לעשות זה שההודעה תהיה תיקנית(להשתמש במחלקה לשליחת מיילים טובה) שבאמת יהיו בה את כל ההדרים וכל זה. ומה שטוב שזה בבית שלך ולא שרת שתוכל פשוט להתחבר מחדש לאינטרנט,לקבל IP חדש ולהמשיך לנסות.
# 6 |
חבר בקהילה
|
ואם כבר באותו נושא,
מה אמור לעשות בעל אתר עם 100 אלף רשימות אימילים במסד נתונים שמעוניין לשלוח מייל לכל המשתמשים שלו ? בלי שיחסמו לך את הכתובת אי פי כמובן |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לשלוח EMAILS עם HEADERS תקינים ותואמים תאימות לקידוד כמובן לא גסויות להשאיר קישור רציונאלי להסרה + הסרה אם לוחצים לא לכלול PHISHING או כל ניסיון גניבת מידע או גניבת זהות כלשהו לא להתחזות לא להשתמש בתמונות גם לא לצורך סטטיסטיקה (פיקסל על פיקסל) - במיוחד לא עם פרמטרים לא לכלול שום סוג של JAVASCRIPT או CSRF יש עוד הרבה תקנות דיי הגיוניות, על פניו הפרוצדורה לא מסובכת, אבל יש הרבה חברות שהיו מוכנות בתמורה לסכום הגיוני מאוד לדאוג לכל זה עבורך ![]()
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. איך? הרי אם אני ישים תמונה של פיקסל על פיקסל איך בידיוק אני אדע אם פתחו את האימייל הזה?או שאר נתונים סטטיסטיים? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וכל הרעיון שלא תדע אם פתחו את המייל הזה אם המשתמש לא רוצה שתדע! לקוח מייל נורמאלי יחסום את האפשרות הזו כדי להגן על פרטיות המשתמש וגם שבמקרה שזה ספאם לא יוכלו ככה לוודא שהכתובת הזו באמת 'חיה' וגם אם תשתמש בזה מנועי זיהוי ספאם עלולים לחשוב שזה מה שאתה מנסה לעשות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|