![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה Yaf2.co.il
אם תסתכלו במקלדת , תוכלו לראות שמדובר בשיבוש קלאסי של האתר הסופר מצליח - Yad2.co.il , כלומר - הרבה אנשים טועים ויכולים להגיע ליפ2 במקום ליד2 בגלל טעות הקלדה , פוטנציאל נאה מפרסומות.
אשמח לשמוע הצעות
# 4 |
חבר בקהילה
|
מדובר בדומיין שמעולם לא היה אתר
אז בפוטנציאל למי שרוצה לפתח את הדומיין
# 5 |
חבר בקהילה
|
הסבר
כאשר מישהו ירכוש את הדומיין ויחליט להקים עליו אתר עם פרסומות - כל הטראפיק לאתר יגיע מגולשים שרשמו ישירות בשורת הדפדפן את הכתובתyaf2.co.il.בצורה עיוורת. זה נקרא טראפיק ישיר.
הסטטיקטיקה הלא כתובה מדברת על כ 10% - 7 מכלל הגולשים שמקלידים כתובת שגוייה ישירות לדפדפן.ומתוכם כ 3% ישארו באתר למרות שהגיעו אליו בטעות אם יש שם פרסומות שיעניינו אותם. ולאתר yad2.co.il יש מעל מאה אלף גולשים ביום אם אני לא טועה,אז כמו שאמרתי - פוטנציאל יש , צריך רק חוש עסקי וזמן לפתח. למי שאין זמן לפתח - חבל על הכסף , הדומיין לא בשבילכם.
# 8 |
חבר בקהילה
|
200 קפיצות של 100
אני מאמין שאם בונים את האתר נכון ושמים פרסומות ממוקדות (רק מי שמבין - לא כל יודע..) אז בחשיפה בינונית , תוך 4 חודשים אפשר להחזיר את ההשקעה ומאותו הרגע עובר לרווח.
מדובר בשיבוש שם שהכי קרוב לאתר שמדורג 13 בישראל!!!!!
מה היית מוכן לעשות בשביל עשרים שקלים? - 20s.co.il בניית אתרים לעסקים - דיאבלוג המלצות ווינר - באנקר1 ציוצים של כוכבים - startweet Last edited by noshiki; 15-08-10 at 16:06.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הדרך הכי טובה לבדוק זה שתתן לנו סטטיטיסות של הדומיין |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
עומר
ציטוט:
אין סטטיסטיקה של הדומיין כי מעולם לא נעשה איתו משהו , לא היה עליו אתר ולא כלום - אם היה לי את הזמן להתעסק איתו - לא הייתי מוכר ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|