![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
2 שאלות פשוטות בפוטושופ
האמת היא שזה טיפה דחוף..
אין לי מושג בפוטושופ ויש לי 2 שאלות: 1. יש לי תמונה שהרקע שלה הוא לבן..התמונה הזאת אמורה להופיע על רקע בצבע כלשהו..איךת אני עושה שהרקע של התמונה יהיה שקוף? 2. אני רוצה לתת לתמונה שיפוע קל, לסובב אותה טיפה...איך עושים את זה? אין לי מושג בפוטושופ, אז תרחמו ![]() תודה.
# 2 |
חבר וותיק
|
1 - תבחר בפוטושופ בליירס(שכבות), את השכבה שקוראים לה background(הראשונה).
תלחץ עליה פעמיים ואז תעשה אישור. לאחר מכן תמחק אותה. תשמור את התמונה עכשיו בפורמט PNG ויש לך תמונה עם רקע שקוף! אני חייב לציין שאני לא בטוח אם זה פועל בכל הדפדפנים.. לי זה פעל בכרום. 2 - תלחץ בליירס על השכבה שאתה מעוניין לסובב, לאחר מכן תעבור עם העכבר אל הדף עבודה שלך ותלחץ מקש ימני ותלחץ Free Transform ותסובב. בהצלחה אחי(: |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
1, אם פתחת תמונה שהרקע שלה כבר לבן אז:
יש המון דרכים לעשות את זה, אני אתן לך את הדרך הכי פשוטה. ![]() קליק ימיני על המחק -> Magic Eraser Tool. פשוט תמחק את החלק שאתה רוצה להעלים. אם נמחק יותר מידי, תוריד קצת מה-Tolerance שיש למעלה בסרגל. אם פתחת תמונה שהרגע שלה שקוף, אבל הוא שומר אותה על גבי רקע לבן אז: תמחק את השכבה background ותשמור את התמונה כ- PNG. 2, לסובב תמונה לוחצים Ctrl + T (קודם תבחר בשכבות איזה תמונה אתה רוצה לסובב). Last edited by Insane; 30-08-10 at 19:42.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה לכם..אבל לא הצלחתי למחוק את הרקע..
אני מעדיף למחוק את הלייר כמו שamits הציע..אבל לא הצלחתי. בחרתי את השכבה, לחצתי פעמיים, נפתחה לי תיבה כלשהי, לחצתי אישור. לאחר מכן אני אמור למחוק את השכבה החדשה, אבל אני לא מצליח, איך מוחקים? לחצתי על delete ולא קרה כלום, על האיקון של הפח הקטן למטה גם אי אפשר ללחוץ.. לסובב הצלחתי. תודה רבה לשניכם!
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה צבוע באפור - לא נגיש.