|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
בעיה במחשב נייד זה לא מוצא רשתות
קניתי יום שני
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....5740DG434G64Mn תמחשב הזה עכשיו אני מפעיל אותו והכל ואני רוצה להפעיל תאינטרנט יש למחשב כרטיס רשת מובנה אז זה בסדר אני רוצה לשים אינטרנט שיתחבר לרשת שלי בבית וזה ממש קרוב לראוטר ככה שזה לא בעית קליטה ופשוט לא מוצא שום רשתות אפילו לא של שכנים שהמחשב הנייח כן מוצא הכל בקליטה גבוהה לחצתי על הכפתור הזה שמפעיל תרשת במחשב ועדיין לא מוצא... מה יכולה להיות הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ייתכן שיש תוכנה נלווית למחשב שהיא סוג של מנהלת האינטרנט שלך,תראה אם יש כזאת,במידה ויש אפשר לשחק עם ההגדרות שם או לחלופין לסגור אותה
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n זה אמור לקלוט או שאתה עושה משהו לא תקין משהו כמו תוכנה לא מותקנת או הגדרות בתוכה לא נכונות אולי ההתקן עצמו לא מוכן יכול להיות הרבה דברים זה משהו שצריך לראות אבל משהו פשוט מאוד למבינים |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
איזה תוכנה צריך להתקין לזה?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תבדוק קודם את הדרייברים של המחשב
תסתכל אם מותקן לך הדרייבר של בקר- enternet |
![]() |
![]() |
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
פותח האשכול - יש לך בוודאות תוכנה של ACER שמנהלת רשתות. בכ"מ תבדוק שהפונקציה של הWIFI דולקת (לרוב מקש FN + הציור של האלחוטי). או שתקרא את הQuickstart Guide של המחשב ותלמד איך לתפעל בו את האלחוטי. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
יכול להיות שבגלל שאין לי אנטנה כזאת כמו שיש במחשב הנייח זה לא מוצא רשתות?
כי לנייח אין לי שום מתאם רשת USB או אנטנה כל שהיא |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
שמעו בקיצור אני מנסה להגדיר רשת פה במחשב הנייד וזה אומר לי שאין לי כבל enthrent משהו כזה :\
אבל מה הקשר זה אלחוטי צריך להיות :\ בקיצור המחשב חדש חדש מה השלבים שאני צריך לעשות בשביל להתחבר לרשת בבית שלי. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
דולק, דרייבר מותקן.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|