![]() |
# 1 |
Junior Member
|
ביקורת קשה על חברת Hostan.Net
אוקיי ככה..
חברה חדשה עם חוסר תיאום בין כל המנהלים אין להם ידע בניהול ובאחזקת חברת איחסון. חוסר ידע גוסס לחלוטין. אם הייתם שואלים אותי הייתי מעדיף כל חברה על פניהם. הסיפור הוא ככה: אתמול פניתי למנהל החברה במטרה לקבל חסות על שרת רדיו של 100 מאזינים לרדיו שלי (רדיו מיקס). רדיו מיקס קיים כבר חצי שנה אפילו יותר ברשת ומונה כ- 150 -200 מאזינים ביום. לא מזמן (חודש וחצי ) ירדנו מהשידורים כי שרת השידור שלנו נפל. הרדיו היה נחשב בין תחנות הרדיו המובקשות. פניתי אל המנהל וביקשתי ממנו חסות הוא אמר סבבה בעוד שעה אני יפתח לך תמורת פרסום באנר תחתון של החברה כולל פירסום החברה בשידורי הרדיו הקיימים מידי שעתיים.. לא יצא לי לדבר איתו עד לפני כ-חצי שעה והוא שכח ושאל על מה אני מדבר, הזכרתי לו והוא אמר שיחשוב על זה. אחרי כמה דקות הוא אומר שהוא לא רוצה. הבן אדם השאיר אותי בחוסר ידיעה ובחוסר ציפיה לשירות שאני אמור לקבל ממנו (בין אם זה בתשלום ובין אם זה לא) חברה אמורה לדעת לנהל את עסקיה כראוי ולא לשחק משחקים באמצע. ובטח ובטח שלא לשכוח את הפניות אליה. אשמח אם תגיבו את דעתכם על החברה. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
אין לך סמכות לכתוב ביקורת גם בגלל שאתה עובר על החוקים וגם בגלל שאתה לא לקוח בתשלום הם לא חייבים לך כלום .
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה על חסות, הם לא מחוייבים לתת לך כלום אז אין לך על מה להתלונן!!!.....
וגם 4 הודעות???? חייבים מיימום 30.....
משתמש חדש
|
שמע אמרתי לך שאני מחכה לתכנאי שיתחבר ואני יחשוב על זה
יום למחורת אתה בא אלי שואל אותי על החסות אני אומר לך שאני לא מעונין להביא לך חסות והמשחתה בפיתגמים פוגעים וסגרנו את השיחה תודה לך על הביקורת
Junior Member
|
א' השם משתמש הקודם שלי נפרץ והיו בו מעל 300 הודעות. פניתי למנהלי האתר והם לא עונים.
ב' חברה זאת חברה והם צריכים לעמוד על המילה שלהם. מה שווה חברה בלי מילה או בלי יכולת ניהול?! בלי כל קשר לחסות או לא.! |
![]() |
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
שמור על החוקים
נעול |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|