|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שדרוג לווינדוס 7] שאלה לפני השדרוג
אז החלטתי לשדרג את המערכת, ויש לי שאלה קטנה.
יש לי שני כוננים במחשב - c,d. בc קיימת מערכת ההפעלה, ובD יש סתם דברים שלי. בכל אופן, קראתי שעם התקנת המערכת אני יכול לפרמט את הכונן C, אך מה קורה עם D? האם הוא נשאר עם כל הקבצים? מה אני אמור לעשות במצב כזה שאני רוצה שהמחשב כולו יהיה מפורמט + W7? תודה רבה לכולם! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה מכניס את הדיסק של ווינדוס 7, ואתה עושה אינטר אינטר וזה
מגיע לקטע של הכונן, ואז אתה רואה את כל הכוננים ויכול למחוק מה שבאלך, להוסיף עוד כוננים עם לא באלך לפרמט את D אז אתה יכול להשאיר אותו. אתה יכול גם למחוק את C וD לפתוח כמה כוננים שאתה רוצה .
# 3 |
חבר וותיק
|
כן כן, אבל איך אני מפרמט? אני לא רוצה למחוק את הכוננים, רק לפרמט.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תשמע אני לא הכי מבין בזה אבל מה שאתה יכול לעשות זה דבר כזה
להתקין את הווינדוס על כונן D רק להתקין בלי לפרמט בינתיים אחרי שזה מותקן יש לך כמו 2 ווינדוסים על המחשב ואז אתה מעביר את כל מה שאתה רוצה לשמור לאיזה שהיא תיקייה בווינדוס 7 (סתם בשביל שבטוח לא יימחק) ואז אתה פשוט מוריד איזה שהיא תוכנה (יש מלאאא כאלו) ומאתחל את כונן C חח אני מקווה שהבנתה למה עכשיו שאני קורא את זה עוד פעם אני בקושי הבנתי :P אבל סבבה בקיצור תשמע בוא אני יגיד לך את זה ככה אם זה סרטים, תיקיות וקבצים אז אתה כן יכול לשמור אם זה לדוגמה משחק (שכבר מותקן) אז אתה לא תוכל לשמור כי מין הסתם המשחק שמור בתיקיות שמחוברת לווינדוס ככה שבסופו של דבר זה יימחק לך קבצים מהמשחק שאתה לא בטוח אחרי זה תוכל לפתוח אותו אבל אם זה סרט נטו אז כאילו הוא לא מחובר לאיזה שהיא תיקייה אחרת ב-C אז אם אתה מוחק את כל C הסרט עדיין ייפעל מקווה שהבנתה :S חח |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
למה לסבך את הבחור?
תריץ את ההתקנה של ווינדוס, באחד מהשלבים תגיע לסידור המחיצות, יופיעו לך שם שני כוננים והחלוקה שלהם (למחיצות כמובן). תבחר איזה כונן שבא לך, ואתה יכול לפרמט את המחיצות הקיימות בו \ למחוק אותם וליצור חדשות \ להשאיר אותם כמו שהם. אם תחליט לא לגעת בD הוא ישאר בדיוק כמו שהוא. בהצלחה עריכה: ראיתי ששאלת גם איך אתה מפרמט, יהיה לך שם "אפשרויות מתקדמות" או משהו בסגנון, ושם תוכל לאתחל את המחיצה ובכך לפרמט אותה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
OxyGen צדק, למרות שראיתי את זה כבר אחרי שהתקנתי.
תודה רבה לכל המגיבים, אני כרגע משתמש בW7 וזאת נראית לי מערכת ממש איכותית(: תודה לכולם! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אתה עוד תחזור לXP, גם אני הייתי כמוך פעם
![]() בהצלחה .
# 8 |
חבר בקהילה
|
גם לי הייתה את אותה השאלה..
תעביר את כל הדברים החשובים לכונן D..ותבקש בהתקנה לא לפרמט את כונן D..
# 9 |
חבר בקהילה
|
D נשאר עם כל הקבצים אבל כמובן שמן הסתם משחקים שמותקנים בD מלפני הפרמוט לא יעבדו אחריו כי קבצי המערכת שהיו קיימים בC נמחקו.
תפרמט גם את כונן D יש לך אפשרות כזאת בהתקנה.
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
לא לבלבל את הבנאדם.
כשאתה מפעיל את אשף ההתקנה של וינדוס, אתה בוחר במחיצה שאתה רוצה לטפל בה - לוחץ על אפשרויות התקן/כונן ובוחר בפירמוט. ככה אתה עושה על שתי המחיצות - או לחלופין מפרמט רק את כונן C וכשהמחשב יופעל תפרמט דרך המחשב שלי. אחרי בחירת המחיצה המתאימה ולחיצה על "המשך", מע' ההפעלה תותקן על המחיצה שבחרת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|