|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחפש ספר ללימוד PHP וHTML. כנסו בבקשה.
שלום,
אני מעוניין להתחיל ללמוד PHP, ולהמשיך ללמוד HTML. אני מחפש ספרים, לא לינקים למדריכים.. ספרים לרכישה כמובן. אשמח לקבל המלצות לספרים טובים. תודה רבה מראש.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
טל, אין ספרים לרכישה {בעברית} ל php, אבל יש ל HTML של הוד עמי,
תכנס לכל חנות ספרים בקטגוריית "מחשבים". אתה תצטרך ללמוד קודם HTML ואח"כ PHP כי PHP זה הבסיס לשפות התכנות באינטרנט. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
HTML אני יודע פחות או יותר..
לכן אני רוצה להמשיך ללמוד יותר. תודה רבה על התגובות. אני אבדוק זאת.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() אפשר המלצה על ספר לASP?
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר ל-ASP, הנה ספר: http://www.focus.co.il/Product.asp?P...1ID=3&Cat2ID=1 או: http://www.hod-ami.co.il/product.asp...uct%5Fid=59303 מקווה שעזרתי! :qqb014:
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני קניתי לפני שנתיים את "ASP.NET-סדנת לימוד" של הוד עמי ומאז אני מאד מרוצה ממנו!
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אל תקנה ספר php בעיברית, אם אתה זקוק לספר php תקנה רק ספר באנגלית. הספרים הישראלים של php לא רציניים בכלל, אפילו אם הם מתרגמים אותו מספר באנגלית הם מתרגמים לא מדוייק. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
קח ספר בחינם:
- הוא עם המון המון עמודים - לרוב האו באנגלית למרות שיש קצת בעברית - הרוב למדו דרכו קוראים לו www.google.co.il בהצלחה, רק תגיד לו שאני שלחתי אותך:qqb006: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|