|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה אתר מצליח לצפייה ישירה מוכר ב48 שעות הקרובות!
היי אז ככה... מדובר באתר מאוד מצליח
ובעברו היה מצליח פי 100 היה רווחים מאוד טובים מפרסומות מוכר את זה כמה שיותר מהר.... כרגע הכמות הניכנסים היא 1000 והאתר צריך לעבור בעלים.. והוא יצליח ברמות שאתם לא מבינים אני מוכר ב1700 לא יורד שקל.. כי האתר הזה שווה כל שקל ושקל! אתם תבינו את זה לבד שאתם תרכשו אותו!! http://tview.co.il לפרטים פנו אלי בהודעה פרטית ואני אסביר לכם! רק אנשים רציניים!!!!!!!!!! |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול להעריך את האתר כמה שבא לך חמוד
זה הסכום שאני רוצה.. מי שרוצה שיקנה מי שלא רוצה.. לא צריך.. ואני אומר לכם בכנות... כדאי לרכוש את האתר.. אני מוכן אפילו לתת הוכחות שהאתר הצליח ברמות שניכנסו אליו 5000-6000 איש בכל מקרה האתר הזה באמת שווה .. ומי שרוצה להיכנס לתחום של הסרטים זה האתר.. אתם לא תימצאו אתרים כאלה במחיר כזה! תודה רבה ושבת שלום |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כמה הכנסות וכמה הוצאות יש לאתר?
כמו כן, מי הבעלים של האתר? כי ראיתי שגם גולן מוכר אותו אבל שם היה כתוב 1500 שקל.
חבר בקהילה
|
האתר שלי, בגלל שלא הצלחתי למכור אותו פעם קודמת(כבר סגרתי עיסקה בעל פה אבל הבנאדם ברח) אז החלטתי לתת לפותח האשכול הזדמנות למכור את האתר שלי....
*חשוב לומר לאלה ששאלו אותי,בסופו של דבר האתר שייך לי והכסף אמור לעבור אלי ואמור לעבור דרך האישור שלי,לכן שלא יהיה בלבול או מרמה,פותח האשכול הוא מטווח בלבד.יום טוב Last edited by golanba; 29-10-10 at 17:33.. סיבה: הוספה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|