|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
פרוטפוליו = הסקת לקחים שווה צפיה ..
אחריי האשכול האחרון הסקתי מסקנות רבות לגביי הפרופוליו שהיכנתי
דברים שעזרו לי מאוד מיבחנה עיצובית לכן אני מודה לכול אלה שתרמו ועזרו וגם לאלה שלא ![]() המבנה של הפרוטפוליו פשוט פתחתי את הפוטו וראיתי את זה כול מה שהיה נותר זה לישם את זה אחריי עבודה של שעתיים~שלוש (אולי יותר מי זוכר ?..) זה יצא כן לא בשלמותו וצריך להכניס פלאש אם רוצים שהעיצוב ייפעל כמו שצריך אבל זהו בגדול העיצוב הקטע הוא שאפשר לדף דף אם הכפתורים וגם כאילו להזיז אם העכבר את הדפים .. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
וואו, אשמח מאוד לראות את זה בלייב, לפי דעתי תעבוד על גירסה עם צבעים בהירים שתיהיה רק בבוקר,
וגירסה עם צבעים כחולים כהים שתיהיה בלילה וזה יהיה בצהריים. אולי תעשה בקטנה איך שראה אחד הדפים בתמונה? זה יהיה ככה לבן הבודי של הטקסט? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
הדפים ייראו רגיל פשוט הייה אפשר לסובב אותם כחה לא היבנתי את השאלה השנייה שמח שאהבת ..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הפונטים שלך? סתם.
![]() תראה זה יפה מאוד לצייר ריבוע ולהגיד "כששמים עליו את העכבר הוא הופך לחללית שאני תפרתי עם יד אחת" אני מציע לך לפרסם את העבודה כשהיא גמור(מכל הבחינות, פלאש קידוד אנערף מה שאתה מתכנן לעשות שמה), ולא באמצע. כי תאכלס? אין פה כלום ...
# 5 |
חסום
|
בהתחלה שקראתי את התגובה העלתה לי חיוך והחיוך היתרחב אם התיאור שלך אבל להגיד שאין פה כולם זה לא נכון ..
יש מחשב מאחריי העיצוב וגם זה לא שיש פה רק פונטים או משהו שאפשר להגיד שאם לוחצים על הפונטים תופרים חללית ביד שמאל אם עניים סגורות זה רק רעיון שעלה לי לפרוטפליו , אם לא אהבת משהו מסוים בכיף תגיד אבל להגיד פה שאין כאן עבודה זה לא ניראה לי הכי קולע .. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
הייתי מאוד שמח לראות את זה דאווקה בצבעים כהים.
הצורה הגיאמטרית מימין מעניינת אבל.. אוקי.. מה? תשחק עם זה שיהיה מעניין.. הבחור מעליי אומנם אמר משהוא בצחוק אבל זה נשמע כמו פיתוח מעניין.. כל כפתור גורם לצורה הגיאומטרית "להפוך" למעיין צורה אחרת(אהם אוריגמי אהם?) פונטים, פונטים,פונטים. הגימור שלהם פשוט רע. ריווח, פונטים אחרים, צבעים אחרים.. תשחק כמו שצריך בטיפוגרפיה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את הרעיון זה יכול להצליח אבל אתה חייב לשנות צבעים זה צועק ולא נעים לעין
# 8 |
חסום
|
תוכל להסביר קצת את המשפט " רה הגיאומטרית "להפוך" למעיין צורה אחרת(אהם אוריגמי אהם?)
פונטים, פונטים,פונטים. הגימור שלהם פשוט רע. ריווח, פונטים אחרים, צבעים אחרים.. תשחק כמו שצריך בטיפוגרפיה " לא ממש היבנתי מה הכוונה ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אחלה רעיון..
הוא התכוון ואני מסכים איתו שהטיפוגרפיה לא טובה הטיפוגרפיה זה בגדול כל מה שקשור לטקסט.. הפונט, הגודל, הצורה, המרווח.. וכמו שאמרו הצבעים גם לא נראים הכי טוב מציע לך לעשות צבעים אפורים או לשלב אפור עם עוד איזה צבע.. לא כזה אהבתי את הכתום מה גם שתתאר לך את העיצוב הזה בדף אינטרנט זה ייראה משעמם הכל כתום וזה תכניס איזה משהו מעניין שמה איזה ציורים או לא יודע דברים מגניבים (אם תשנה לצבע ירוק אז תוכל להשים כמו דשא בצדדים או משהו בסגנון) אם בצבע כחול אז תשלב עננים יפים כאלו.. אל תשאיר את זה צבע אחיד |
![]() |
![]() |
# 10 |
CEO at Foxfort Ltd
|
בשביל שכל ההצעות כאן יהיו ריאליות הוא יצטרך לשכור פלאשר שיודע מה הוא עושה, ואני, לא חושב שזה כל כך ריאלי עבור franko.
כך שאישית הייתי מציע ללכת לכיוון אחר עם העיצוב - כיוון שלא תלוי בפלאש מאסיבי (או מומחיות בכתיבה \ שילוב HTML5 \ jQuery).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|