|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חברת מאסטר-סרב נסגרה!
טוב,
שלום לכולם. למי שלא מכיר אותי,אני שי,מנהל מאסטר-סרב,או בעצם,מאסטר-סרב לשעבר. אז ככה, מאסטר-סרב,נפתחה לפני שמונה חודשים(1.4.05),ע"י שי(אני) ואלכס(שותפי). לפני כמה זמן, לאלכס לא היה זמן לטפל בחברה, והוא פרש. ולא היה לי נוח לנהל את החברה לבד, אז פניתי לבן(ישראל-סרב),ושאלתי אותו אם הוא מעוניין בהשתלבות. לאחר התלבטויות רבות,הוא נענה בחיוב. והייתי מרוצה מאוד. ועכשיו,לאחר שחשבתי רבות,אני פורש מעסקי ההוסטינג. מכמה סיבות,שלא אפרט את כולן, רק שניים. הסיבה, עסקי ההוסטינג זה אינו עסק רווחי,כיוון שכל ילד יכול לפתוח חברה. ובגלל הלימודים,בזמן האחרון אני רואה את עצמי,משקיע יותר בחברה,מאשר בלימודים. בגדול,המסר שלי הוא פשוט,אל תכנסו לעסק הזה של ההוסטינג! בקשר ללקוחות של החברה, כל הלקוחות כבר הועברו לישראל-סרב,ומי שמעוניין בעיצוב+דומיין,או רק בדומיין או רק בעיצוב. מתבקש לפנות אליי בהודעה פרטית. קצת תודות : ל... אלכס,שותפי הטוב, פשוט אחלה בנאדם! אלכס אני אוהב אותך! דניאל גור,בייסיקנטוורק,שאצלו פתחתי את החברה,וגם סגרתי אותה. פשוט בנאדם זהב, עכשיו אני גם קונה ממנו רייסלר! אין מילים על דניאל! עומר ועומרי,אקטסרב, פשוט חבר'ה נפלאים,תמיד עוזרים,כל בעיה הם פוטרים! שני אנשים שיודעים איך לנהל חברה. גיא שליידר,הוסטריק, פשוט קוסם! כל בעיה שמבקשים ממנו,הוא פוטר בין רגע! הילד גאון! בן,ישראל-סרב, אחלה חבר,תמיד עוזר! ילד נחמד,ואחלה חברה,אחלה שרתים. דור ואור,סרב-לנד. שני צמד חמד, יש להם אחלה חברה, שרק תעלה ותצליח. דור,DOOKAS, בחור סטלן.. שכיף לצחוק איתו ![]() וסתם עוד שמן:P. דור,biker, אחלה ילד,שמן מניאק. שמן,ומלא:P. וזהו, מצטער אם שכחתי מישהו. אז שלכולם תהיה הצלחה בחיים, ממני שי=].
Drugs and H.T.A ![]() Last edited by Shay; 10-12-05 at 21:48.. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה בהמשך הדרך אחי, אוהב אותך .
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חבל :|
כמה דור יש פה? :S שיהיה לכם בהצלחה בהמשך.
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
חבל שהחברה נסגרת... מה שנותר להגיד בהצלחה בחיים "החדשים"
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה שי....
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
מואעעהה
שיי כפרעע אתה האחרון שחשבתי שיעזוב, אני בהלם !! נקווה שיצא לך מזה משהו תצליח בלימודים לפחות =]] |
![]() |
# 8 |
חסום
|
חבל =\
שיהיה בהצלחה בחיים ! מקווים שתחזור בעתיד =) |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בהצלחה בהמשך שי...
אתה צודק במילה מילה במה שאתה אומר בגלל זה אני חושב על סגירת החברה שלי |