|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת מעולה על Oxserv.co.il ואמיתית !
אז כך שמי חן ואני לקוח של Oxserv.co.il .
רציתי להגיד כמה דברים[: אז נתחיל בשרות לקוחות המעולה ! שקיבלתי ממתן גיטא באמת הוא מנהל אבל יותר מזה הוא חבר אין 2 דקות אתה מדבר איתו ואין הוא חבר שלך פשוט בן אדם חברמן עוזר חם ואוהב רציני הוא עוזר בכל דבר הוא בא לטובת הלקוח אני אישית היה לי בעיה כספית בגלל שההורים שלי גרושים ואני חיי עם האמא ואין כסף והוא נתן לי תזמן להתארגן מבלי להציק לי אפילו נתן לי תשרות 100 אחוז בחיים שלי לא קיבלתי שרות כזה מעולה פשוט כייף להיות לקוח שלו ! אז לפי מה שראינו ? שרות 100 מתוך 100 ! בואו נעבור לשרת ? יאללה אז כך שרת מעולה ואללה ? אפילו נפילה אחת חוץ מזה שהם עברו לארון חדש משהו כזה וזה היה כולה לאיזה גג חצי שעה משהו כזה כלום ראסמי כלום שרת טססססססס באמת שטס ! מהירות מעולה ואני לא אומר סתם באמת ממש מהיר ! אז בואו נסכם בקצרה ? אני ממש אבל ממש ממש ממש ממליץ ולא כי אני מנסה להתחנף אני כבר שילמתי לחצי שנה וכבר קיבלתי מה שמגיע לי אני חושב שאחרי מה שמתן עשה למעני מגיע לו תותה ולתת עליו ביקורת טובה ולמען הסר ספק שאם אני כן או לא לקוח ? עדיין לא בניתי תאתר אבל בכדי לראות שיש שרת (רסיילר ואני לא חברה ! רסיילר פרטי !) אז : Www.Kuchi-Softs.Com Www.Kuchi.Oxserv.co.il Www.Kuchi.Be ובאמת מתן ? מת עליך ! חברה מעולה שירות מעולה שרת מעולה מחירים מעולים ממש ממש זול ! ומהיר ! |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
זה ידוע
![]() מתן בן אדם זהב! אני לקוח שלו, יש לי אצלו שרת איחסון ושרת רדיו. אפילו נפילה אחד לא הייתה לי עד עכשיו. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני שמח שאתה נהנה מהשירות ומהשרת הכי חשוב שאתה נהנה כל השאר לא משנה לי כל עוד אתה מרוצה אני מרוצה תודה רבה על הביקורת!
|
![]() |
# 4 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
טוב לשמוע,
=] |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בבקשה נשמה מתן