|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מקדם מקצועי תשלום חודשי .
אני מוכן לשלם סכום של עד 1000 ש"ח לחודש קידום
למקדם שיכול להתחייב לתוצאות, אני צריך לקדם את האתר kivi.co.il עם המילים "חנות וירטואלית" ועוד מספר מילים מתאימות (אני מצפה שהמקדם יבחן וימליץ) אני מצפה לתוצאות בטווח של כחודשיים עד שלושה. אבחן את ההצעות עלפי 1- יכולת להתחייב לתוצאות. 2- מקצועיות + מחיר מי שמוצא עצמו מתאים יכול ליצור קשר למייל נא להשאיר טלפון נייד + נייח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אשמח אם תיצור קשר במייל: comeback.t@gmail.com
ניסיון עשיר.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לגבי קידום אתר:
בחירת מילות מפתח ממירות היא אחת ההחלטות החשובות ביותר. התחייבות לתוצאות הינה דרישה לגיטימית אך יש לה עלות. הנקודה החשובה ביותר היא שקידום אתר לעיתים אורך זמן רב יותר מאשר חודשיים בהם לעיתים האתר נופל ל sand box כך שקידום נמדד לאחר תקופה של שישה חודשים. כמובן שבחינת התקדמות היא ריאלית |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
או בתמצית לאשכול הזה, אתה מחפש מישהו שתמורת 2000 ש"ח יתחייב להביא אותך למקום ראשון בביטוי מאוד יוקרתי כמו "חנות וירטואלית" .צר לי לאכזב אותך,בתקציב הזה לא תוכל להגיע לשום תוצאה אמיתית וכל מי שיתחייב לך לדבר הזה ,כניראה ש2000 ש"ח ישבו לו טוב בעו"ש ולא תקבל תמורה אמיתית לכספך. שיהיה בהצלחה.
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
במידה ועליה בציון האתר עולה באופן לינארי ולמתחרים שלך לזירה יש שלוש שנים + של עליה מצטברת בציון אז בשביל להביס אותם צריך כיסים עמוקים מאוד בשביל להביס אותם בזמן קצר. כי אם העליה הלינארית לא מספיק חזקה אז לעולם זה לא יקרה ! כי הפער בינך לבין המתחרים עדין יהיה ענק !
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מציע שתמצא איש מקצוע רציני שיעזור לך למצוא את מילות המפתח הממירות ביותר לתקציב שלך ולא לנסות לכפות מילות מפתח חזקות ובתקציב של 3 אלף שקל לחשוב שתמחק יתרון ענק שהמתחרים שלך לשאילתה עשו. חלק ניכר מהצלחת הקידום תלוי בהבנה של הלקוח של התמונה הכוללת ולכן יוצא לי לפסול הרבה לקוחות ולקחת רק את הטובים והרציניים שבסוף נשארים לאורך זמן וגם מקבלים תוצאות מצוינות. אשמח לייעץ לך אם תרצה.
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 06-01-11 at 13:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"Error establishing a database connection"
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
זה אפשרי אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך את התוצאה הזאת כי זה מאוד נדיר , מעבר לזה אני לא ממליץ לעשות את זה כי מאוד סביר שאתה תיכנס לSANDBOX.
חוץ מזה ולא קשור כל כך , אני מקווה שחלק מהלקוחות שבאתר שלך שלא נותנים קרדיט למערכת מודעים לזה שהם חשופים לתביעה. אני אישית ממש שונא את זה שלא נותנים קרדיט למערת שעליה בנוי האתר זה נקודה חלשה אצלי ובגלל זה אני מאיר לך על כך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|