|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ארתור ארתור ארתור באמת צורה בוגרת להיתנהג ?
אני מעצב סטנדרטי אתה יודע מה ניצא מנקודת הנחה שאני מעצב גרוע .. אבל לפחות אני לא מציע עצמי לשוק כמשהו שאני לא ומכיר ביכולות שלי לעומת זאת אתה חיי באשליה שאתה בין המעצבים הטובים בפורום שכול פולץ שהוא תוקע שווה 600 ש"ח ו ה- נ.ב שלך ממש לא מדויק ובוא אני ייסביר לך למה : עט גראפי נועד לסירטוט עד פה צדקת .. אבל איך עושים אייקון אם לא מסרטטים אותו ? המחיר זה מחיר מינמילי לעבודה מינמלית .. ועזוב אותך מכל זה , אני פה ביקשתי ממעצב להכין איקון אתה לא מעוניין אף אחד לא כפה עליך להיכנס (או שכן ? ![]() בכול מיקרה תגובה נוספת שלך לא תעזור פה מקווה שלקחת את הדברים החשובים ממה שכתבתי לך .. תודה וערב טוב , |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הגיע הזמן שאת האף שלך תוריד ואת הגובה שתפסת פה בפורום יורידו לך כי אתה קוטל פה אנשים על ימין ועל שמאל...
לידיעתך, תשכיל ותרחיב אופקים, אייקון זו עבודה על פיקסלים, אין שום צורך בשימוש עם עט גרפי, גם אם כן צריך בשביל זה יש את כלי העט (Pen tool). ואם כבר פתחת את נושא המחירים, 600 שקל זה מחיר מצחיק. אם אי פעם תצא לשוק תבין שמחיר כזה גובים עבור לוגו ולא עיצוב אתר. דרך צלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אני לא קוטל אף אחד פשוט הגישה של לבוא ולהרוס אשכול מביא לי את הקריזה אז כן
אני כותב לך את כמה דברים שיירגמו לך להרגיש לא הכי בנוח ואלי קצת לחשוב ובכן זה לא היה קורה אם היית מגיב תגובה כמו : " 10$ מחיר זול לטעמי אני מציע את שירותי בX$ אם אתה מעוניין דרך צלחה !" אני יודע בידיוק את המחירים שחברות או פילנסטרים לוקחים אבל בגלל הסיבה הפשוטה שאני פונה פה לקהל של פחות מיתקדמים ברמה עיצובית אז הצעתי מחיר כזה .. אני לא הייכונתי לאייקון כמו איקוון מפה ICONFINDER.COM אייקון ללוגו של אתר מסוים אותו אני עומד ליפתוח ערב טוב |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
ממליץ לך להשתמש ב -www.iconfinder.net
יש שם אחלה אייקונים שתוכל להשתמש בהם
# 8 |
חבר מתקדם
|
איזה ויכוח מיותר,
אני מאמין שלקוח יהיה מספק חכם לדעת אם לשלם על עיצוב וכמה. תמחור עיצוב זה עניינו של המעצב, לפי הידע, הרמה והסכום שהוא חושב שמגיע לו לשעת עבודה, אם הוא גבוה פשוט לא יקנו ממנו. אין מחיר אחיד לעיצוב. בקשר לאייקון, ממליץ לך לנסות לבד. אתה יכול לצורך התחלה להעתיק אייקונים קיימים ולפתח טכניקה. אחר כך כבר תצליח לבד. לא צריך שום עט גרפי. שיהיה בהצלחה, אלמוג.
# 9 |
עסק רשום [?]
|
צור איתי קשר בפרטי או באחת הדרכים למטה...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|