![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | משקיעים
שלום לכולם אני יודע שאולי פה זה לא המקום אבל אני יינסה
יש בירשותי רעיון לסטאראפ שייחליף כול מה שאנו מכירים על מחשבים אני מחפש שותף שרוצה לגבש איתי את הרעיון ולהכין מודל עיסקי חשוב שהבן אדם הייה ריציני בקטע של אחריות אבל לא כבד מישהו שאפשר ליצחוק איתו ותוך כדאיי לעבוד , בנוסף לזה האם למישהו יש מושג אך אפשר לפרסם בעצם שיש לך רעיון פשוט קובעים פגישה אם מייקרוסופט איך זה הולך ? המשך יום נעים פרנקו |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
מייקרוסופט הם לא המקום, הם לא משקיעים ברעיונות אבל יש סיכוי קטן שהם יקנו רעיון. במידה ואתה מעוניין באקזיט אני ממליץ לך לפנות אל קרן שעוסקת בתחום של הרעיון שלך, הם יתנו לך את התמיכה המלאה והרבה יותר מזה לפיתוח הרעיון שלך, בסוף הפיתוח כאשר מגיעים לשלב ההשקה זה הזמן בו הם ינסו לצאת באקזיט ומייקרוסופט היא לא היחידה שקונה חברות סטארט אפ.
# 4 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
נתת דוגמה טובה, היא קונה הרבה חברות סטארט אפ, אבל אף פעם לא שמעתי שהם קנו רעיון בהתגלמותו, אני לא אומר שאין אפשרות שתהיה הראשון. אני כן שמעתי על חברה גדולה אחרת בשם גוגל שקנתה רעיון (באמצעות מניות ולא כסף) רעיון לפני פיתוח מ2 סטודנטים, הרעיון הזה נקרא PAGERANK וזה היה לפני יותר מעשור.
מנהל פורום קידום אתרים Last edited by DeanSEO; 09-03-11 at 23:15.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
הרעיון של PageRank הגיע מאחד המיסדים דווקא - לארי פייג' ועל שמו גם נקרא האלגוריתם |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לארי פייג' וסרגיי ברין כתבו את האלגוריתם של pagerank אבל בגלל שזה היה במסגרת עבודת התזה שלהם בסטנפורד האלגוריתם הוא פטנט של סטנפורק וגוגל החברה של שני החבובים קנתה את הזכות השימוש הבלעדית על האלגוריתם תמורת מניות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|