|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לצורך הכנת טופס טיפה מורכב
שלום יש לי איזה טופס שאני צריך לבצע ב PHP לא משהו מסובך במיוחד חוץ מכמה אלמנטים שקצת דורשים התעמקות למי שמבין יקח לבצע תוך שעה עבודה.
התמורה כמובן תשלום - אני לא רוצה אתר שלם וגם לא מערכת אלא רק טופס כפי שמוגדר כאן . אין צורך לקוד מקורי שאתם כתבתם אם אתם מכירים קוד שעושה את העבודה ואתם רק צריכים לעשות לו התאמות תשתמשו בו מבחינתי. אישית מצאתי את כל הקטעי קוד שצריך לטופס הזה אבל צריך לחבר את העניינים ביחד ואני חדש ב PHP. אז מה שיקח למישהו שמבין שעה עבודה לי יקח יום. בכל אופן הטופס הוא טופס שליחה רגיל שאני אתן את המבנה שלו. ואת מבנה הדטה בייס אליו יכנסו הנתונים. הדברים שבגללם אני צריך מישהו שמבין : 1. דרושה אפשרות העלאת כמה קבצי תמונה באמצעות הטופס. 2. דרושה אפשרות לעריכת נתונים שהוכנסו באמצעות הטופס לדטה בייס כך שיהיה אפשר למחוק תמונות שהועלו ולהכניס אחרות במקומן. ולערוך את השדות טקסט. 3. בנוי בצורה מאובטחת כמו שצריך - המערכת הזו צריכה להיות פתוחה למשתמשים ולכן חשוב לי עניין האבטחה של הטופס במיוחד בקטע של העלאת הקובצי תמונה . 4. שימוש ב GD לעשות RESIZE חכם לתמונה שהיא תשמר בגודל קטן יותר ועדין תשמור על פרופרציות ואיכות. נתונים נוספים: אפשרות להכנסת הגדרות(בקוד) כמו - גודל קובץ מקסימלי, סוגי קבצים אפשריים, שמירה לתיקיה. הגדרת RESIZE לגודל מסוים בהעלאה של התמונות לשרת... אני אשמח אם תשלחו לי הצעות מחיר, או לפרטי או כאן.
__________________
![]() Last edited by gillllll; 22-03-11 at 18:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אוקיי עדכון ! לגבי 4 - אני חושב להשתמש בקודים בסגנון הזה:
http://brenelz.com/blog/smart-image-resizing-in-php/ או הזה: http://shiftingpixel.com/2008/03/03/...image-resizer/ לכן העדכון לגבי 4 זה חשוב לי שכאשר נמחקים תמונות אז זה גם מעדכן את הקוד הזה למחוק את התמונה, אני לא מכיר את הקוד אבל זה כנראה יהיה יותר פשוט מלבצע את 4 כפי שרציתי. כלומר אם אתם חושבים שיהיה יותר פשוט להשתמש באחד הקודים האלה לצורך הRESIZE החכם אז אם צריך התאמות כדי שאחד הקודים יתפקד טוב עם הקבצים שמועלים באמצעות המערכת שאתם בניתם זה יהיה באחריות המתכנת. בכל מקרה, שאר הסעיפים רלוונטים.
__________________
![]() Last edited by gillllll; 22-03-11 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|