![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() אהלן חבר'ה יש לי שאלה.
יש לי אתר שהוא מתורגם לשני שפות עברית ואנגלית. בכניסה לאתר יש בדיקת אייפי מאיפה הגולש אם מישראל - עברית אם מחול - אנגית. גוגל כמובן רואה את האנגית ומאנדס אותי באנגלית, למרות הנסיון שלי לקדם מילים בעברית, גוגל הרי לא רואה אפילו מילה אחת בעברית באתר שלי. ככה שזה קשה. רציתי לדעת אם יש איזו שיטה, כי גם אני לא רוצה שהוא יאנדקס לי אותו רק בעברית או רק באנגלית. חשבתי על פתרון של לעשות את הבדיקה בJAVASCRIPT, ככה שמבחינת קוד מקור האתר יופיע בשני השפות, אבל במחינת המשתמש הוא ייראה רק שפה אחת. השאלה אם גוגל לא יזהה את זה כמשהו רע, שאני מנסה לקדם דברים שלא קשורים לאתר. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
הפתרון הכי טוב לדעתי לעבוד עם שני דומיינים או סאבדומיין לדומיין ראשי.
אתה יכול לראות את אתר "שעון עולמי" שלי, שיש לו גם גירסאות בשפות נוספות כמו רוסית, אנגלית ועוד. כמו כן, הייתי מוותר על הבדיקה של כתובת ה-IP אלא רק מאפשר לגולש להחליף שפה בעצמו אם הוא מעוניין בכך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה יגאל.
הבדיקת אייפי מתבצעת בכניסה הראשונה של הגולש, הוא יכול לשנות מתי שהוא רוצה. לעשות סאב דומיין נגיד של האתר בעברית, אני חושב שזה גם ייפגע בקידום מפני שדבר ראשון גוגל לא יתייחס לזה כמו אתר רגיל ודבר שני כל הקידום שבצעתי בנוי על הדומיין הרגיל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
הדרך הטובה ביותר היא לקדם 2 אתרים בדומיין נפרד או סאב דומיין נפרד.
אחד באנגלית ואחד בעברית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|