![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש|חותך ומקודד (ממש פשוט)
2 תבניות עיצובים ממש פשוטים, תקבלו פרטים נרחבים יותר והכל אחרי יצירת קשר.
יצירת קשר בלבד במייל - myogev2@gmail.com שבת שלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
שלום
שמי אליאור 23 בעל עסק לפיתוח ועיצוב אתרים ומערכות אשמח לעבוד מולך בתחום קידוד וחיתוך איכותי של העיצובים שיש בידך ולספק לך את השירות הטוב ביותר אתה מוזמן ליצור עימי קשר במסנגר - srur4@walla.co.il שיהיה בהצלחה אליאור |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני לא יתווכח איתך יותר מדי, אבל אני חייב לשמור קצת על הכבוד שלי לכן אסביר בקצרה מה קרה..
ניר אכן נלקח בהתחלה לעבודה הנ"ל בסכום ממש זעיר וקטן, אבל כמו שאומרים תמיד, "מחיר נמוך - איכות נמוכה" כך גם הקידודים שלו. בכל מקרה השותף שאיתי (שהוא גם משלם את הכסף בסופו של דבר) ראה פגם בקידודים (שלא שמתי לב אליהם בהתחלה) והציג לי אותם ואכן היו בעיות. נכון שניר אכן עבד על הקידוד, ואני לא ישקר ויאמר שהוא לא עשה עבודה בכלל, אבל אני מצטער ועל חצי עבודה וגם על 90% עבודה אני לא משלם. מה גם שניר ממש לחוץ בעניין הכספי, ממש מודאג ובאמת סליחה אם זה פוגע אישית אבל בכלל לא נוח לעבוד ככה. בכל מקרה העיקר הוא שניר לא קיבל את כספו מצד זה שהעבודה לא נעשתה בשלמותה. ניר, יש לך איך ליצור איתי קשר אם תרצה תוכל לדבר איתי, אני לא בן אדם מגעיל ותאמין לי שכדי לסגור עסקה הוגנת ונוחה אתה צריך קצת יותר לבטוח בצד השני ולא ישר לשלול. --------------------------- לשאר שהגיבו פה, אשמח אם תיצרו קשר במייל הנזכר לעיל, שבוע טוב (: |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל בגלל שלא ראיתי 4 ימים תשלום, התעצבנתי, ותאמין לי, כל מקודד היה מתעצבן. במיוחד אחרי העבודה, הקידוד שלי יצא מעולה, ואין לך זכות להגיד שהקידוד היה באיכות נמוכה, כי האיכות שלו היתה ברמה גבוה, מקודד לפי תקן, נוח לקריאה ועולה במהרה, כבר ביום הראשון ידעתי שאתם לא ממש רצינים אחרי שראיתי שאתה "הלכת", וגם לא התחברת ביום השני. אני לא אמשיך להתווכח על זה, בכל מקרה בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|