|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש- עסק בניית אתרים קיים, לאיחוד עסקים
אהלן חברים,
לפני חצי שנה +- פתחתי עסק לבניית אתרי תדמית. העסק בלי עין הרע מצליח מאוד, יש לי כל שבוע לקוחות חדשים, יש לנו פרויקטים והכל.. העסק בבעלותי באופן מלא, אני הקמתי אותו, עשיתי גם הדפסת פלייארים, כרטיסי ביקור וכו'.. השקעתי כסף והוא גם רווחי. יש 2 חברות ומשרד פרסום שנותנות עבודות על בסיס קבוע, לא חסר עבודה =] יש עוד פרויקטים שכרגע רצים ובסיומם צריך לגבות כסף מלקוחות.. אבל העסק גוזל ממני זמן רב, ואני כרגע מעוניין להפנות זמן מסויים לפתיחת עסק בתחום השיווק, ולכן אני מחפש עסק בניית אתרים, שביצע מינימום 6-7 אתרי תדמית, שיש לו מערכת ניהול תוכן שיש לו צוות מסודר (מינימום מעצב + מתכנת קבועים) שיודע להתנהל, למטרת איחוד עסקים, כלומר שאני ידאג לשיווק ולהביא לקוחות, יפנה את כל הלקוחות והמנהל החדש שיכנס ינהל את העבודה והכל. חלוקת רווחים שווה וגם אני יסייע בניהול, אך כל הקטע של ניהול כל פרויקט ועבודה עם הלקוח יהיה על המנהל שיכנס. אם יש כאן מישהו שהיה לו פעם עסק בניית אתרים ויש לו ניסיון בזה, וגם יש לו מערכת ניהול תוכן וכמה עבודות שביצע - לא אתנגד להנכיס אותו פשוט כמנהל ולתת לו חצי מהרווחים.. אשמח להצעות לניהול ראשי בעסק / עסק קיים לאיחוד עסקים. כמובן שיחתם חוזה ביני לבין המנהל/עסק חדש, תתקיים פגישת הכרות והכל יתבצע על הצד הרציני ביותר. תודה
# 3 |
CEO at Foxfort Ltd
|
מכיר את המצב שלך, הרצון להתפשר בהכנסות על מנת לקבל קצת שקט ושלווה או אפילו לפנות לעסקים נוספים
![]() אך הצלחתי להשיג מעצבת + מתכנת קבועים יציבים כמו סלע שנותנים ביצועים חבל על הזמן כבר למעלה משנה (בזמן הזה הספקנו לעבור להיות עוסק מורשה אפילו), כך שכל שנותר לי הוא להעביר להם מידע מהלקוח ואין לי כמעט מה לעשות יותר ![]() בהצלחה!
# 8 |
חבר בקהילה
|
צור קשר פרטים בחתימה... אשמח לשמוע במה מדובר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|