![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
יקחו לי את הדומיין?
חבר שלי רוצה למכור לי דומיין שאני מאוד מעוניין בו,
אבל המשמעות של הדומיין היא גם שם של חברה מאוד מוכרת, לדוגמא : apple, windows וכדומה... אם אני רוצה להקים אתר בדומיין windows, ולאתר לא יהיה שום קשר למערכות הפעלה או מחשבים, יוכלו לקחת ממני את הדומיין? תודה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
גם אם יש משמעות וגם אם לא.. במידה והחברה היא בעלת סמן מסחרי גם אם הדומיין הוא אוץליגוץלי.co.il תאלצו להיפרד מהדומיין:
דוגמאות ניתן לראות כאן: http://www.isoc.org.il/domain_heb/ildrp.html אדובי.com פלאפון.co.il ועוד
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
ברשותי דומיין שהוא כתובת מדוייקת של שרת משחק בבעלות נקסון, רק בסיומת MS , הפעלתי זמן רב על הכתובת שרת משחק והם הציעו לקנות את הכתובת לצערי לא מכרתי,
היום הייתי מוכר כי ההצעה די מפתה (באלפי דולרים) ביחס להצעות שאני מקבל היום(מאות) בנסיון המכירה. בכ"מ הם לא עשו בעיות ולא שלחו תלונה לרשם הדומיין, יכול להיות שבמקרים מסויימים הם כן היו עושים בעיות וכנראה שלא היוויתי איום ממשי
# 7 |
חבר על
|
כמו שאמר אסף, השאלה אם לגבי השם יש TM - Trade Mark , אם הסימן המסחרי רשום הם יכולים לקחת אותו ממך בלי בעיה.
אם לא, אז הם יצטרכו לקנות אותו ממך כמו כן במידה וקנית שם מסויים אבל התייחס אליו במשמעות אחרת ואתה בעצם לא מטעה את הציבור אז אין אם זה בעיה ואתה לא חייב למכור. לדעתי, אם אתה תקנה את apple.com ותפרסם שם מכולת לתפוחים שונים ומשונים, ואין ל apple סימן מסחרי רשום(דוגמא) אז הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לקנות את זה ממך
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|