![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
תחרות קידום אתרים.
שלום וברכה,
על-מנת להעיר פה קצת את הפורום וליצור איזה שהוא אתגר נחמד, חשבתי לפתח תחרות קידום אתרים חדשה פה. התחרות תלך ככה - כל מקדם שירשם לתחרות (מקום ל-10 מקדמים בלבד), יפתח בלוג חדש על בלוגספוט (ללא יוצאים מהכלל, כולם מתחילים מנקודה שווה). כל שבוע אתן מושג מסויים (לא מסובך מדי) לקידום, כל מקדם ינסה לקדם את המושג שלו כמה שיותר גבוה והמקדם שבסוף השבוע יהיה במקום הראשון במושג יקבל 10 נקודות, במקום השני 9 נקודות וכן הלאה עד למקום האחרון שיקבל נקודה אחת בלבד. בתום 4 שבועות של קידום 4 מושגים שונים, המקדם שיהיה בעל כמות הנקודות המצטברת הגבוהה ביותר יהיה המנצח של התחרות... אני אדבר עם מנהל האתר פה וננסה לארגן פה פרסים שווים ל-3 המקומות הראשונים ונעדכן בהמשך. חשוב לציין שהקידום חייב להיות על בסיס שיטות העבודה שלכם ולא ניצול פלטפורמות ואפשרויות שיש בבעלותכם כיתרון על המקדמים האחרים - משמע, אסור לכם להוציא קישור מאתר חזק מאוד שבבעלותכם על-מנת לקדם את אותו מושג - תצטרכו לקדם בשיטות הייחודיות שלכם, אבל על בסיס השקעה ועבודה ולא על בסיס יתרון אמצעים שיש לכם על האחרים. יש דרכים לבדוק מי מרמה ומי לא, כמו שרוב המקדמים פה בטח יודעים. ההרשמה פתוחה ל-10 מקדמים בלבד ומתוקף אחריותי לנהל את התחרות, אני לא אשתתף בה. כל המעוניין להשתתף בתחרות שיכניס את הפרטים הבאים: * שם מלא: * וותק ניסיון בקידום (פרק זמן): * כלי ליצירת קשר: --- שיהיה בהצלחה לכולם ומקווה שתהנו מהיוזמה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
לעניין יאירק'ה
![]() 1. הקונספט שהצעת הרבה יותר מושך מהתחרות הרגילה, כל הכבוד על המקוריות. 2. כל עוד לא תשלב את היוזמה ביחד עם מנהל הפורום קשה לי לקבל את זה כמשהו רציני. 3. למה לא לדבר עם מנהל הפורום לפני שאתה פונה לקהל הרחב. 4. מבחינתי אני מוכן להתחרות לא עבור פרסים, אבל 10 אנשים זה די הרבה, אם יהיה פרס ממש מושך אז זה כבר לא הרבה. 5. (***סיים עם תגובה חיובית לפותח האשכול על מנת לשמור על קשר טוב***) בברכה, שובלק'ה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
* שם מלא:nir tshova
* וותק ניסיון בקידום (פרק זמן):שבוע+- * כלי ליצירת קשר:msn:nir@pro-f.co.il |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|