|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[תיק פרוייקט] Beat69 האתר החדש
שלום לכל חברי הוסטס,
אני עכשיו יציג לכם משהוא חדש שלקחתי מפורומים ברמות היותר גבוהות (פורומים כמו CGTalk, פלאשו וכו'....) זהו תיק פרוייקט, על מה מדובר? ובכן אני כמו שידוע לחלקכם אני מפתח אתרים ופנו אלי להקת ביט 69, אני לא יודע אם רובכם מכירים אותם אבל אתם עוד תכירו. אז התיק פרוייקט בעצם אמור להביא לכם את העבודה על האתר השלם בשלבים, כל כמה ימים אני יעדכן את האשכול בתגובה חדשה שבאה ליידע אותכם מה קורה עם הפרוייקט ואיך הוא מתקדם, כמובן שהרעיון הוא שבכל שלב של הפרוייקט אני אקח את ההערות שלכם ובקח יצא האתר בצורה הטובה ביותר כשכל פרט בו תקין ועובד. בקיצור היום סיימתי את החלק הראשון של האתר והוא עיצוב האתר כמובן, אני אשמח לקבל ממכם תגובות עליו הלקוח ביקש ממני לשאוב כמה שיותר השראה מתוך האתר: www.man-alive.com והנה התוצאה סקיצה ראשונה של העיצוב: http://www.dcb.boxestec.com/beat69/ אני אשמח תגובות ולקבלת דעתכם על האתר, וכמו שהבטחתי אני יעדכן אשכול זה כל פעם שיהיה חדש בקשר לפרוייקט Last edited by DCB; 28-01-06 at 15:32.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
האשכול נעול, עד שדניאל ישלח לי הודעה בפרטי עם לינק חדש.
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
כעת הלינק פועל והאשכול נפתח.
http://www.dcb.boxestec.com/beat69/ להערותי: דניאל שפר את התפריט תפרוס אותו בקו לטעמי, ואת הקטע של הגלילה תקטין קצת שגבולות העיצוב יהיו יותר גדולות ממנו, אחלה =] אגב דניאל אחלה רעיון, אני אשמח עם כל אחד בעל פרוייקט יפתח כזה אשכול מסודר ויפה :}
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב יפה אך הלוגו לא מושקע והתפריט קטן ומשעמם ובנוסף היתי ממליץ להגדיל קצת את מבנה העיצוב.
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אך אם אתה אומר שהעדיפו את זה ככה - פנאן.
![]() |
# 7 |
חבר על
|
גם העדיפו את זה ככה וזה לוגו של הלהקה שהם משתמשים בו מספר שנים אז לא יכלתי להחליף אותו סתם ככה... מה שכן הוספתי עליו כמה שיותר אפקטים לשבור אותו קצת...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד לטעמי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|