![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום.
אני מעוניין בלמכור את האתר שלי - Upass.co.il - סיסמאות ל-FF וכו'.. אז אני לא יפרט יותר מידיי אני רק יתן פרטים נחוצים אשר אנשים שמעוניינים שיפנו אליי בפרטי. מה אתם מקבלים ? דומיין CO.IL שיעבור לחשבון LIVEDNS שלכם. (לעוד 10 חודשים) מערכת CMS אם ניהול דפים סיסמאות שרתים תמונות בלוקים משתמשים מנהלים ועוד.. קידוד תקין לכל הדפים באתר קוד לקיחת סיסמאות יחודי ומאובטח מפני רמאות לדוגמא (לקיחה דרך הצג מקור) עיצוב - PSD מסודר בקטגוריות אחסון - 250MB מאובטח מתוחזק יציב לעוד 10 חודשים. (שולם מראש כבר לשנה) את כל הפרטים , סטטיסטיקות , רשומים ועוד תוכלו למצוא באתר בסטטיסטיקות. לאתר יש ממוצע של 600 כניסות יחודיות כל יום. יש קידום בגוגל (לא PR) הכנסות - הכניס החודש 110$ מקליקוס מדיה אני לא ימכור את האתר בשיטת מכרז אני נותן מחיר לראשון שהיה ריציני אני ימכור לו במחיר הזה שהוא אפילו מגוחך על הכסף שהוצא על הדומיין,אחסון,עיצוב,קידום,סיסמאות ועוד.. המחיר הוא 1600 שקל - אני לא יכול לרדת מתחת לזה אז לא לבקש פחות. לכל מי שמעוניין לדעת עוד פרטית כמו למה אני מוכר או סטטיסטיקות יותר מורחבות יכול לפנות אליי בפרטי ולקבל סקיפ/איימל. האיימל שלי : natanelstox@gmail.com. מי שרוצה לשוחח בצאט יכול להוסיף. תודה ושבוע טוב! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|