|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קורס php - חלק שלישי, סיכום של שתי החלקים הראשונים ב notepad
קורס php - חלק שלישי בחלק השלישי נלמד: על כל הפרקים הראשונים: בפרק השני - למדנו על הבסיס של PHP, איך להגדיר תוכן בעזרת echo. בפרק השלישי – למדנו על משתנים, איך אפשר לחבר ביניהם, להציג אותם, וקיבלנו משימה, איך להחסיר, להכפיל ולחלק מספרים מכמה משתנים שונים. בפרק הרביעי – למדנו בקטנה על שעות ותאריכים. בפרק החמישי – למדנו על האופרטורים. בפרק השישי – למדנו על התנאים. הפרק הזה הוא סיכום של כל הפרקים הראשונים, על notepad, רציתם ב notepad? קיבלתם ![]() http://www.youtube.com/watch?v=O3QtCxZPz2w תנו בלייק ובסובסקרייב, כדי שאני יוכל גם להעלות בעתיד סרטונים גדולים ב 15 דקות. בעתיד (אחרי שכבר נלמד על SQL), אני מתכוון לבנות יחד אתכם, במספר סרטונים, מערכת, לא יודע איזה, מערכת ניהול תוכן, אולי מערכת פורומים, נראה... בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מדריך נהדר!
אם אתה מעוניין אני מוכן לתת לך חסות, ולעשות שיווק יותר גדול למדריכים, דבר איתי באימייל - shlomi062 @ gmail.com
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כל הכבוד (:
אם תשקיע ותפרסם כמות נאה של מדריכים, אתן לך מקום של כבוד באינדקס הפורום, בחלק נפרד שלך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה רבה, שמח שבאמת עזרתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תעשו לייק וסובסקרייב, אני משקיע בכם, אז זה התודה היחידה שאני רוצה.
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|