|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
לוחצים על פרסומות אבל לידים אין!
נכון שזה אשכול שני שלי, אבל זה קצת שונה עכשיו.
כמות הכניסות עכשיו היא 2500 ביום (גדלה ב1000 מאז) ויש כ40+ קליקים ביום על פרסומות. לפי מס' ימים השגתי ליד של די הרבה כסף מפרסומת שבכלל לא אישרתי, או ביקשתי. הפרסומת מדברת על תיירות בחו"ל ובכל זאת השגתי דרכה ליד. יש לי מעל ל250 קליקים השבוע ויש לי רק פרסומות של משחקים להורדה ושאלות טריוויה כמו כמה חיות יש בתמונה וכו'.. אך אין שום רווחים מיזה.. מה אתם ממליצים לעשות? כי הקהל הוא קהל לצפייה ישירה ולרוב זה בני נוער אבל כנראה שהם לא עד כדי כך מטומטמים. למחוק את הפרסומות שיש לי בהם המון קליקים ו0 לידים? תנו עצות.. כי הפרסומת היחידה שהביאה רווחים מחקתי כי לדעתי היא לא אמורה למשוך בני נוער. האתר הוא www.sdarot.net |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כנראה שהתנועה שמגיעה ממך לא מתאימה לדפי נחיתה או לנושא האתר.
תחשוב מה יכול לעניין את הגולשים שלך ותתאם להם פרסומות בהתאם. ברגע שאתה רואה שיש הרבה קליקים אבל אין המרות יכולות להיות 2 סיבות מרכזיות: -התנועה לא מתאימה, לדוגמה בני נוער לדף נחיתה של הסרת שיער בלייזר למה שילדים ירשמו מה להם ולזה -דף נחיתה לא מתואם, כלומר לא נבנה נכון לא נותן תחושת אמינות ולא נבנה בצורה מקצועית בדרך כלל אלו דפי נחיתה בפלאש שמרעישים ומעצבנים את הגולשים מציע לך לנסות קמפיין שונה ולראות מה מתאים לך ומה יניב לך הכי הרבה המרות |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מה יכול כבר לעניין אנשים שרואים צפייה ישירה? לדעתי דברים שטחיים כמו בכל האתרים של ההורדות והצפייה הישירה. אבל זה לא הולך לי! מה עוד? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
פופ-אפ .
זה הסיכוי היחיד למספר כזה של כניסות . אגב השבוע הולך להפתח אתר שמשלם ע"פ צפיות . 1000 צפיות באתר שלך - 30 שקל . אם אתה רוצה פרטים צור עימי קשר אשמח להביא פרטים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|