![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצעת מחיר לקידום אתר
קיבלתי הצעת מחיר לקידום, על המילים חנות וירטואלית
ההצעה כזאת 1000 ש"ח לחודש על כל חודש שהאתר במיקום הראשון בגוגל ו600 ש"ח על כל חודש שהוא מקום שני באותו ביטוי. האתר המדובר הוא salepoint.co.il שהוא כבר בעמוד הראשון ב חנות וירטואלית (האתר www.kivi.co.il שבמיקום השלישי בביטוי חנות וירטואלית הוא גם שלנו ומקודם ע"י בחור מוכשר אחר...) מה דעתכם ?
חנות וירטואליות Last edited by ALON191; 07-10-11 at 09:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי אתה רוצה שיתחרו עם אתר אחר שלך?
ואתה בדף השני למטה אצלי. (לא שזה משנה העבודה שהמקדם עושה היא אותה עבודה) |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
סוג ההצעה מעניינת, נשמע שהמקדם בטוח בעצמו ומתחייב לתוצאות מבחינת מחיר אתה צריך לחשב כמה תרוויח אם תהיה במקום הראשון או השני ולבדוק אם שווה לך לשלם את זה. על פניו המחיר נשמע לי לגיטימי וההצעה מעניינת אבל אין לך מה לקחת את זה כמובן מאליו, אתה צריך לבדוק בעצמך מה יחס הCTR.
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כן, אין לי בעיה שיתחרה עם אתר אחר שלי, אחד נותן שירות של הקמה מיוחדת, והשני נותן שירות אחר (אחד זה בנה אתר מקצועי מהר).
אני מופתע עכשיו אכן האתר ירד למיקום 18, אני צריך להיזכר איזה שינוי אחרון עשיתי שגרם לזה. יש דרך לאתר מה גרם לשינוי?
# 5 |
חבר מתקדם
|
איך אתה יודע שזה לא פונקציה של שינוי שעשית לפני חודש ?
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אחרי חודשים המקדם יראה שהוא רק במקום 5 אז הוא יעבוד עוד 3 חודשים בחינם? לדעתי בעיסקה כזאת שתי הצדדים מפסידים כי התשלום מאוד נמוך יחסית לתמורה וטיפוס במעלה ציון הרלונטיות לא מזכה את המקדם בשום דבר. במקרה כזה כבר כדי לו לקים אתר וורד פרס ולקדם את האתר ולהשכיר אותו במחיר של פי 3 ויותר. אל תשכח שההמרות ממקום 2,3 קטנות יותר ממקום 1 בתנועה מצטברת זהה. בנוסף, הוא(המקדם) חייב לעקוף את מקום מספר 2 שהמקדם המוכשר שלך לא הצליח לעקוף .
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 07-10-11 at 17:47.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|