![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
*לא מומלץ לעשות עסקים עם הבחור הזה!
- שיקר לי לגבי הזהות והשם שלו - הגיש לי חצי עבודה - ברגע שקיבל את התשלום לא ענה יותר לא להודעות ולא לטלפונים הבחור שיקר לי מלכתחילה לגבי הזהות והשם שלו, לא רצה לתת לי תעבודה לפני שקיבל את התשלום וברגע ששילמתי הגיש לי חצי עבודה ונעלם, לא עונה להודעות וטלפונים, רכשתי ממנו עיצוב ואני לא יכול להשתמש בו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
הינה אסמכתא לתשלום שהוא קיבל
הוראתך נרשמה בהצלחה בתאריך 04/10/11 בשעה 21:56 אסמכתא: 3651 העברה מחשבון: 999-*****/66 העברה ל: שם המוטב: חסין חמדאו בנק לאומי לישראל בע"מ סניף 981 דלית אל כרמל/עוספייה חשבון לזיכוי 1196133 סכום העברה: ₪ 250.00 מטרת העברה: תשלום כמו שאמרתי מאז שקיבל תתשלום שלח לי רק חצי עבודה ומאז לא עונה לי לא להודעות ולא לטלפונים כנ׳׳ל אחרי שקרא את הביקורת שלי. Last edited by deyy; 18-10-11 at 09:24.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לכבודך DEYY
אתה יודע שאני תמיד עונה ואני תמיד שירתתי אותך וננתי לך את הכל במקום עיצוב אחד הבאתי לך 2 עיצובים שני עיצובים ולוגו . תמיד תמכתי ושיפרתי את העבודה אני לא עניתי כי אתה יודע שהייתה תקופת חגים , ולא הייתי זמין הרבה. אם תצטרך עוד משהו אתה מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה זה שנעלמתה DEYY תזכור ששלחתי לך הודעה אחרי שקניתה ממני ושאלתי אותך אם חסר משהו ואתה צריך עזרה אתה זה שלא עניתה.
זה לא אומר שאני אשם , הייתי עסוק קצת בחגים וכל מיני דברים אישיים. ואתה לא התקשרתה אליי בכלל חוץ מאתמול . זה לא יפה להגיע לשלב כזה של שטויות שאתה מוציא. ואני שלחתי לך את ההודעה הזאת ב 8/10 בשעה 14/19 כן מה אחי ? הכל טוב ? העלאתם את האתר? אם כן תן לראות , אם אתם צריכים עוד משו אני פה אחי. ולא עניתה לי בכלל ואתה בא עכשיו מוציא דברים שאני לא עשיתי. תמיד תמכתי ועזרתי ואני אומר לך שוב אם חסר לך משהו דבר איתי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|