![]() |
# 1 |
חבר על
|
מייל מPHP נשלח לספאם תמיד
אני שולח מייל מהPHP והוא נשלח תמיד לספאם, כן חפשתי בגוגל מלא אבל שום דבר לא הועיל.
יש לזה פתרון? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בשביל שנוכל לעזור לך אתה צריך להציג את הקוד ולהראות בדיוק מה שאתה שולח...
איך אתה רוצה שנדע מה הבעיה בלי לראות את הקוד? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אין פה מה להראות, הוא משתמש בפונקציית הmail של PHP ובגלל שהיא מחסירה פרטים ולא שולחת בקשה מלאה ונכונה המייל מגיע לספאם.
תוכל להשתמש בphpmailer מאד פשוט, וזה יעזור. אלא אם כן, אתה בשרת שיתופי ואחד מהמאוחסים השתמש בשרת לצורך ספאם אז חסמו אתו, במקרה הזה גם phpmailer לא יעזור. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כמובן שהוא משתמש בפונקציה וגם יכול להיות שהוא גם מנסה לשלוח headers וכן לדאוג לתאימות
בכל מקרה במקום לזרוק ניחושים פרועים ולקרוא מחשבות עדיף ששואלים שאלה של "מה הבעיה בסקריפט?" להראות אותו על הדרך ![]() ובמקום להשתמש במחלקות מוכנים הוא יכול ללמוד להבא מה באמת הבעיה שלו הייתה ולהשכיל.. להבין את הבעיה זה לא פחות חשוב מלהגיע לתוצאה. אגב: גם המחלקה phpmailer משתמשת בmail() פשוט היא יודעת איך להשתמש בה ![]() עריכה: מידע איך לעבור את הspam filter http://www.transio.com/content/how-p...lters-php-mail Last edited by daNN; 30-10-11 at 01:31.. סיבה: צירפתי לינק |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
נשלח כספאם לאן?
לג'ימייל? Hotmail? כל מקום? חשוב לניסוח התשובה. Youtube4Down.com, איזה פרטים (אני מניח Headers) הפונקציה מחסירה? הכול הוא בשליטת המתכנת.. עד לאחרון ה-Headers. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
חברה קודם כל תודה רבה על הרצון לעזור.
מצאתי את הבעיה שלי (וכנראה שבאמת אם הייתי מביא את הקוד הייתם יכולים לעזור לי יותר מהר ![]() בכל מקרה הבעיה הייתה שהיה לי הדרס ככה: PHP קוד:
PHP קוד:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|