![]() |
# 4 | |
I am root
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ותחרות יש באולימפידה אולי... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
תקנה ויפיאס לצורך לימודים
תתחיל לקרוא מדריכים ברשת, ולהתנסות על הויפיאס.. וככה תלמד כהתחלה.
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
זה לא כמו שאתה נכנס לשוק ירקות וכל אחד צועק עגבניות במחיר אחר וכל העגבניות הגיעו מאותו החקלאי בסופו של דבר... ( זו התחרות שאתה מתכוון אליה אני מבין בין השורות שלך? ). הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי להתקדם זה לבחור קודם כל מערכת הפעלה, להביא לך עותק שלה ( אם זה חלונות אתה יכול לרכוש מהחנות מחשבים המקומית 2008 [לא SBS] ) , אם זה לינוקס פשוט להוריד הפצה שנוח לך לעבוד איתה, ומשם להתקדם. לפני הרבה הרבה שנים כשבחרתי את ההפצה הראשונה של הלינוקס שלי לקח לי בערך יומיים להוריד את ה ISO במודם, ומשם בשורת הפקודה עד שהבנתי מה זה מודולה לכרטיס מסך בכלל .. ,היום יש לך אינטרנט מהיר וגוגל , ובעצם המערכת הפעלה מגיעה מוכנה לעבודה "out of the box" , אישית אני תמיד נוטה להמליץ על לינוקס לסביבות שרתים כשמתאפשר, אז יקח לך בדיוק שעה למצוא מערכת הפעלה + לקרוא את הוראות ההתקנה שלה ,אבל משם להתקדם למכונות וירטואליות VPS יש דרך ארוכה, שלא נראה לי שהפנמת את ההמלצה הראשונית שלי לגביה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אנשים לא ממש עונים לך כי שאלת שאלה ממש כללית
"איך אני פותח עסק/חברה משלי שאמכור בה חבילות VPS לאנשים...?" אין לזה מדריך שיגיד לך לעשות 1,2,3,4 ופתאום תהפוך להיות בעלים של חברה. תקנה ריסיילר (תתחיל בקטן) תתנסה עליו תתחיל למכור תבין את המערכת תשתדרג ל VPS וחוזר חלילה בסוף תגיע לשרתים וירטואליזיות וכ'ו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|