![]() |
# 1 |
חסום
|
הצגה| Mufnim בעיצוב חדש.
כתובת ה- תחרות מופנים: http://www.Mufnim.info
התחרות נפתחה בתאריך ה-23/11/11. תחרות זו מספקת פרסים מדהימים אותם ניתן לראות כאן ומונה כבר כ-140 רשומים. חשוב לי מאד לציין את MasterFF מי שתיכנת והלביש את העיצוב עבור דומיין עולמי בצורה מקצועית ומדהימה תוך זמן קצר עבור תמורה מאד קטנה שנתתי לו. בהחלט תותח ממליץ בחום. כתובת ה- תחרות מופנים: http://www.Mufnim.info |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כמה שהוא קטן 50% ממנו זה פרסומות, זה מציק בעין ומאוד מבלבל, הצבעים מאוד לא משתלבים יחד וזה לא יפה בעיניי.
האתר נראה מאוד לא מקצועי ומאוד "חפיף". שיהיה בצלחה
# 3 |
חבר וותיק
|
הרבה פרסומות, גם ככה העיצוב ממורכז וקטן - פרסומת אחת תעשה את אותה עבודה והאתר יראה מעולה
שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מגושם וקצת מוגזם עם הפרסומות
# 5 |
חסום
|
אממ אוקי תודה על התגובות, יש מצב להסיר עינכם מהפרסומות ולנסות להתעלם?
מפני שאני מבין את הטענה הזו. אבל זהו משהו בלתי נפרד מהאתר מבחינתי לכן זה משהו שהייתי שמח להתעלמות ממנו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
במבט ראשון זה נראה כמו עמוד של פרסומות ללא תוכן
האינסטינקט הראשוני הוא לסגור את הטאב וזה אכן מה שעשיתי |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() רק שכאן האינסטינקט הראשוני היה קצת יותר מחודד... לצאת+לבעוט באתר בדמיון בשל כיעור יתר , אי פעילות גולשים והכי גרוע? אין שידור אחד של ספורט [נושא המרכזי של האתר] ואם כל זה לא מספיק , המערכת של הפורום נחשבת למערכת הגרוע ביותר עלי האדמות. גרוע כ"כ שאפילו סבתא שלי עברה ל-IPB בשל אי מקצועיות של הפורום בזמן שהיא מנסה לארגן משחקי בינגו וכד' האינסטינקט התבסס בין היתר על פרטים שוליים כגון- סמלים גנובים [פיקס] כפתורים גנובים , ולוגו יפה בטירוף ומקצועיות ברמה אדירה!!! שימו לב איזה ילד בן 12 למטה כתוב "לוח בקרה למנהל הראשי" ועושה מעצמו צחוק. אז איזה מזל שאני לא באמת מקשיב למישהו כאן. הרי יש תחושה של קנאה בכל מצב שהוא. פשוט חבל שלא יכלתי לעשות זאת על כל אחד שמגיב ![]() Last edited by ITopsite; 05-12-11 at 21:55.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|