![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שרת וירטואלי
שלום,
אני מעוניין לעבור אכסון ולבדוק את האופציות הישראליות לפני שאני סוגר בשרת מחו"ל. הדרישות: שרת וירטואלי VPS - ווינדוס (כרגע אני על 2003 אנטרפרייז 64 ביט, SP2) תמיכה בASP, תמיכה בPHP5 ו-PHP4. התקנת קומפוננטות aspUpload ו-aspEmail. תמיכה בשרת MySql לפחות 1GB RAM נפח אכסון: לפחות 10 ג'יגה. תעבורה: לפחות 250GB תמיכה בדומיין אחד יספיק. דרישת פאנל ניהול - עדיף Plesk. תמיכה כמובן ב-remote desktop. לפחות 5 סאב דומיינים. ושרת שיושב בישראל. אמין, בלי נפילות, מהיר. * מעוניין בהתרשמות תנועת האתר על השרת לפחות שבוע ימים לפני התחייבות ותשלום (לחצי שנה או שנה מראש). * האתר קיים מזה מספר שנים. מכיל אלפי משתמשים (uniqe) מדי יום. * אין הגבלה כספית לצורך העניין (כמובן שצריך להיות דומה למחירים בשוק הבינלאומי). תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך ,
אשמח להציע לך את מגון השרתים הוירטואלים שלנו , www.tbps.co.il/vps יש מבצע תקף עד ה7.1 של 30% הנחה.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
להלן הצעת VPS מבית מלקר פתרונות אינטרנט שרת מיני ייעודי (VPS) חבילה מתחילה.מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 15GB זכרון: 1GB פאנל ניהול: דירקט אדמין חיבור: 20 מביט שיתופי כתובות איפי: 1 מחיר חודשי: 100 ש"ח חבילה מתקדמת.מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 30GB זכרון: 1GB פאנל ניהול: דירקט אדמין חיבור: 20 מביט שיתופי כתובות איפי: 1 מחיר חודשי: 130 ש"ח חבילה מקצועית.מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 45GB זכרון: 1GB פאנל ניהול: דירקט אדמין חיבור: 20 מביט שיתופי כתובות איפי: 1 מחיר חודשי: 160 ש"ח חבילה עסקית.מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 60GB זכרון: 1GB פאנל ניהול: דירקט אדמין חיבור: 20 מביט פרטי כתובות איפי: 2 מחיר חודשי: 190 ש"ח תוספות: כתובת IP פרטית.כתובת IP פרטית הינה כתובת IP אשר ניתנת במיוחד למשתמש מסויים, וכתובת אשר שייכת לאותו המשתמש בלבד. מחיר חודשי: 20 ש"ח אבטחה: -חסימת פונקציות מסוכנת בPHP - חסימת באגים בPHP וApache וFTP - חסימת באגים בDA - קינפוג נכון של HTTPD.CONF, PHP.INI - קינפוג נכון של IPTABLES - חסימת מחלקות POSIX בCGI - התקנת FireWall - התקנת Anti-Virus - חסימת מתקפות DDOS על הUDP והTCP - חסימת מתקפות Buffring מחיר חד פעמי: 200 ש"ח אתר אינטרנט: www.malker.co.il יצירת קשר: http://www.malker.co.il/index-5.php |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|