![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מילות מפתח והרשאות
היי, ערב טוב
רציתי לשאול שתי שאלות שמעסיקות אותי כבר תקופה, אשמח לתגובות ממקדמי אתרים ומאנשים שמבינים.. השאלה מאד חשובה לי ודחופה.. תודה מראש :] שאלה ראשונה, האתר שלי כרגע פתוח לרשומים בלבד..כלומר, על מנת לראות את התוכן באתר (אתר לימודים), צריך להרשם קודם כל... קראתי באתרים בחו"ל ובארץ שצעד כזה פוגע בקידום מכיוון שהעכבישים של גוגל לא יכולים להכנס לתוכן גם כן... כדי למנוע את זה, הכנתי פרופיל מיוחד לעכבישים של גוגל (קראתי באינטרנט על זה שהפרופיל הזה מאפשר להם להכנס..) בכל מקרה, הדפים של האתר מאונדקסים, חלק מהם דיי גבוה בגוגל (דף ראשון למעלה).. רציתי לדעת האם הצעד הזה פוגע בקידום האתר ? האם כדאי להוריד את ההגבלה לנרשמים בלבד ? שאלה שניה, יש לי מספר מילות מפתח באתר, רציתי לדעת האם עניין המילות מפתח דומה לעניין תיאורי האתר.. כלומר, חשוב ורצוי שלכל דף באתר יהיה תיאור אתר.. השאלה שלי האם כדאי שלכל דף באתר יהיה בנוסף לתיאור אתר יחודי משלו, מילות מפתח..? |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
בקשר להרשאות זה די תלוי באופי האתר שלך -
באופן כללי לדעתי לרוב האתרים אין שום סיבה לאפשר קריאה של תכנים למשתמשים רשומים בלבד, זה יותר יפגע בהם מאשר יועיל להם, דמיין מצב שמישהו מחפש בגוגל איזה משהו, נכנס לאתר שלך, רואה שהוא לא יכול לראות את התוכן אז הוא פשוט יצא ממנו ויחפש אתר אחר מועיל יותר.. אבל שוב, זה תלוי בתוכן של האתר שלך ובאופי שלו. בקשר למילות המפתח - אם אתה מדבר על התגית keywords, הטענה היום היא שהיא כבר לא רלוונטית. בקשר למילות המפתח שאתה תאכלס מתמקד בהן בעמוד עצמו, זה תלוי באסטרטגיית הקידום שאתה רץ איתה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
תוכן לרשומים בלבד - מתכון מוצלח לנטישת האתר שלך.
לא מומלץ..
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני עושה את זה כדי להגיע ליעד של כמות רשומים מסויימת ואז להוריד את ההגבלה..
השאלה שלי הייתה אם זה פוגע בקידום האתר |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
יש המון מדדים שבעקיפין נפגעים, למשל BR , זמן צפייה באתר וכו' |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |