|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
![]() שלום לכולם פה.
אנ מעוניין לקנות ריסיילר עם חבר ולפתוח חברת אכסון. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה ריסיילר לקנותף כמה גיגה וכול זה. אני גם נורא ישמח אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים שאני יוכל ללמוד איך משתמשים בריסיילר, ושאני ידע איך לנהל אותו. תודה מראש, ניל מהצרי.
# 3 |
משתמש חדש
|
זה דיי יקר לי....
תודה רבה לך דימה :] אולי תוכל להגיד לי אם הרייסלירים של חברת LOOPSERV שווים את מה שהם עולים? האם הם איכותיים? אם אין לי ממש המלצות טובות עליהם... אז אני יקנה ממך :] אם אתה יכול בבקשה להתחבר לMSN אני ישמח :] נוכל לדון שם על הריסיילר ואם תוכל לעזור לי בלימוד קצת :] תודה מראש דימצ'ק'ה :]
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני מחובר לשם, אתה מוזמן לכתוב, ראיתי שמישהו הוסיף אותי. אני חושב שזה אתה. תכתוב לי. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
עוד חברה ועל ריסיילר... אני מניח שיהיה לך בהצלחה אבל על מנת שאנשים לא יצחקו עלייך ויציקו
תתחיל משהו רציני קצת קצת יותר... מיני יעודי דומיין ישראלי רק להסרת ספק
# 6 |
משתמש חדש
|
תודה רבה לך נירוס,
אני עכשיו מברר מכירים של שרתים מיני יעודיים... אני ישמח אם מישהו ממכם יוכל ללמד אותי טיפה על כל הנושא הזה של ההוסטינג :] או אולי אפילו מדריכים [אם קיים כזה דבר...]
# 7 |
חבר וותיק
|
ישראל סרב , מומלץ.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
"שיצחקו עליך" למי אכפת .. אבל שייקנה יעודי? ומה בידיוק הוא יעשה עם היעודי הזה??? ולא חייב דומיין ישראלי ולא כלום. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אל תפתח חברת אחסון לפני שאתה מבין בכל זה...
זה סתם יעלה לך הרבה כסף ולא תדע לעשות עם זה כלום... תעבוד בכמה חברות אחסון ותצבור ידע ואז תפתח חברת אחסון אם אתה בכל זאת רוצה לפתוח חברת אחסון אז שיהיה לך בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|