|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() הי,
נושא העיצוב שבחרתי הוא אולם תצוגה לרכבי פולקסוואגן. עם זאת, מבנה האתר גמיש כך שניתן להתאימו לתחומים רבים. לעיצוב קיים עמוד ראשי ועמוד משני. העיצוב מסודר ונוח לעיון. (נוחות הPSD משמע חיסכון זמן למתכנת, משמע חיסכון כסף שלכם) להלן העיצוב: ![]() מכירת העיצוב תתבצע על ידי הצעותיכם בשיטת "מכרז" - תוכלו להציע בעמוד הזה בלבד (עליכם ללחוץ על התמונה, ולהזין את הפרטים האמיתיים שלכם) העיצוב השני מבוסס על דף נחיתה גם פה העיצוב מסודר ונוח לעיון. (נוחות הPSD משמע חיסכון זמן למתכנת, משמע חיסכון כסף שלכם) להלן גירסאות העיצוב: סגנון 1 ![]() סגנון 2 ![]() גם כאן, מכירת העיצוב תתבצע על ידי הצעותיכם בשיטת "מכרז" - תוכלו להציע בעמוד הזה בלבד (עליכם ללחוץ על התמונה, ולהזין את הפרטים האמיתיים שלכם) חשוב מאוד לציין שאם לא תשאירו פרטים אמיתיים (לפחות שם + מייל, ו\או שם + פלאפון אמיתי) באופן לגיטימי למדי גם לא תקבלו יחס. אחדד ואומר שאין לי אינטרס לבזבז את הזמן של אף אחד. אנא, אל תבזבזו את שלי. דעו מה אתם מחפשים. אני אעזור במסגרת תפקידי, אך אינני יועץ השקעות ![]() רצינות חשובה לי מעל הכל.
דור Last edited by trupix; 08-01-12 at 01:45.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלחתי הצעות רק אשמח לשמוע מה הדדליין שלהן.
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
שימו לב,
הצעות לעיצוב דפי הנחיתה יתקבלו עד יום רביעי הקרוב 11.1.2012 בשעה 20:00. הצעות לעיצוב "אולם תצוגה פולקסוואגן" יתקבלו עד יום רביעי הבא 18.1.2012 בשעה 20:00. הערה: בתאריכי הדד ליין המערכת תנעל באופן אוטומטי את האפשרות לשלוח הצעות. כל אחד מוזמן להציע את ההצעה שלו על סמך מה שהוא רואה לנכון, אין מגבלות כלשהן. דור
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 08-01-12 at 12:04.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
3 ימים נותרו לקבלת הצעות לעיצוב דפי הנחיתה..
יש הצעה שמישהו לא הזין פלאפון ואימיל אז יש לקחת בחשבון שלא אוכל ליצור קשר עם מי שאיננו ימלא פרטים אלא..
# 5 |
חבר מתקדם
|
הי,
מבחינת הדד לין לעיצוב עמוד הנחיתה - הוא הסתיים, אך עקב הביקוש הרב החלטתי להוזיל את מחיר העיצוב ולמכור אותו מס' פעמים בלתי מוגבל כל המעוניינים לרכוש את העיצוב לעמוד הנחיתה רשאים לשלוח הודעה דרך עמוד העיצוב ו\או לאימייל שלי: dor_bs07@walla.com מחיר העיצוב לעמוד הנחיתה הוא 100 ש"ח כמו כן, המרכז על העיצוב לאתר אולם התצוגה עודנו רלוונטי. (הצעות לעיצוב יתקבלו עד יום רביעי הבא 18.1.2012 בשעה 20:00) דור
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|