![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
פנומן ==> מדהים
בהמשך לביקורת שפרסמתי לפני חודשיים עליהם אני חייב לציין שזה פשוט מדהים! כן כן.. מדהים! איך שהחברה הזאת מתנהלת, פשוט אין נפילות!, השרת מהיר מהיר מהיר מהיר, אסף בטח השקיע במתחזקים הרבה כסף כי השרת הזה מושלם לגמרי!
יותר מחודשיים וחצי אני מתאחסן ואין נפילות, אני לא מתפלא אם אסף שכח שאני בכלל לקוח שלו בגלל שאין לי צורך לדבר איתו. שלא נדבר על המחירים!! ב420 שקל קניתי את החבילה הבאה לחצי שנה: ריסיילר - 5 GB מקום אחסון, 550 GB תעבורה, כל השאר ללא הגבלה. לא יכולתי ליפול על הצעה יותר טובה. באפריל נגמר לי הריסיילר וקשה לי להאמין שאני יעבור ליעודי למרות שאני כנראה יצתרך, פשוט בכזה שרת לא התנסיתי בחיים, הלקוחות שלי מרוצים, אני מרוצה - כולם מרוצים. במידה ואני כן יעבור זה יהיה רק לשרת מושכר ממנו + חבילת תיחוזק. תודה אסף! חוויה מדהימה להתאחסן אצלו - מומלץ! פשוט אין צורך לדאוג לשרת.:qqb015: יום נעים לכולם!:qqb014: |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
המחיר לא כזה מדהים הייתה יכול ליקנות את אותו הדבר מחברה אחרת ה 100 שח אני מדבר
על חברות טובות אממ ועל אסף ידוע שהוא טוב אבל לפי דעתי מחיר דיי מוגזם |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ידוע שאסף תותח
![]()
חבר מתקדם
|
זה ידוע שאסף מלך ומאוד שווה לך להשכיר מימנו שרת יעודי
השרתים היעודיים עוד יותר מהירים |
![]() |
# 5 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
אחלה חברה,שהיה בהצלחה.
הוסטסניון
|
ציטוט:
כזה ריסיילר מחברה יותר טובה מפנומן בפחות מ420 ש"ח לא הייתי מוצא בחיים - בחיים! מלבד זאת שזה היה מחיר מבצע ואני באתי שבועיים אחרי המבצע ובכל זאת הוא היה בנאדם טוב ונתן לי במחיר מבצע :qqb015: |
|
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
סליחה לא שמתי לב שזה היה לחצי שנה
|
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
איפה אתה חיי בשוק? מחיר מבצע באמת, הוא יצא בזול Alon.R שיהיה בהצלחה לך ולפנומן (אפ טיים חמוד יש כאלה אם יותר למרות שזה בסדר גמור) אז כמו שאמרתי תהנה לך. |
|
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ידוע שאסף הוא מלך
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט: