![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת PHP
שלום לכולם.
דרוש מתכתב PHP מנוסה לעבודות על אתר אינרנט,תיקון באגים ואפשרות גם לעבודה שוטפת בעתיד. ניתן לפנות בפרטי על פירוט קשר על הידע שלכן ודרכי התקשרות (סקייפ יהיה טוב בתור התחלה). תודה.
__________________
מפתח אתרים צד לקוח HTML5 | CSS3 | JavaScript |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אין סיבה שתמחק פעמיים את ההודעה!
אני והוא היינו מגיעים כבר להסדר, בין אם זה לדבר במייל או סקייפ או כל צורה אחרת. וגם קיבלתי אזהרה.. יפה.. יש חוק שקשור לזה? הגיע הזמן שתפסיק להתנפל עלי זה לא חדש.
__________________
![]() איציק ברבי - שירות לקוחות כתובת אתר: http://build-net.co.il/ איימל: Support@build-net.co.il טלפון: 052-3937296. Last edited by Tomer; 09-03-12 at 15:00.. סיבה: . |
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
http://www.hosts.co.il/forums/announ....php?f=12&a=64
קרא בבקשה את חוקי הפורום. המשתמש ביקש ליצור איתו קשר בפרטי ולתת סקייפ, נכון? זה לא מסובך. אתה לא חדש (בכלל) בפורום.
__________________
תומר |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אני מכיר את חוקי הפורום,
יש חוק שאוסר לרשום באשכולות? לשם מה האשכול נועד? לידיעתך שלחתי גם הודעה בעקבות שהוא לא ענה\שההודעה לא הועברה כמו שצריך.. שלחתי כאן את ההודעה.
__________________
![]() איציק ברבי - שירות לקוחות כתובת אתר: http://build-net.co.il/ איימל: Support@build-net.co.il טלפון: 052-3937296. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
"8. כיבוד דרישות פותח האשכול:
יש לכבד את דרישות פותח האשכול. לדוגמה - כאשר משתמש מבקש ליצור עימו קשר, יש ליצור עימו קשר ולא לכתוב 'צור קשר'." הודעה ראשונה שלך - "אשמח לפרטים נוספים" הודעה שניה שלך - "בכל מקרה אשמח לעבוד איתך שלח לי פרטים במייל על העבודה:" בהודעה השלישית הוספת סקייפ ו"צור קשר". אין סיבה שההודעה הפרטית לא תגיע ליעדה וזו בטח לא סיבה לבקש ממנו ליצור קשר. תשאיר סקייפ ושלום על ישראל (בפרטי, כמו שהוא ביקש).
__________________
תומר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|