|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חשבתי על פונקציה מעניינת, האם ניתן להשתמש בה ב-Javascript?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
נכון יש את הקוד Javascript שבודק את ה-form האם מלאו את הפרטים או לא? בקיצור אני מתכנת, וזה כולל גם Javascript ברמה בסיסית +. ולכן הייתי מעוניין לדעת האם יש את האפשרות הבאה: נגיד שכתוב "שם:" ומשהו "שכח" לכתוב את השם שלו או שלא הכניס את שמו אז שיקפוץ לו הודעה "בבקשה כתוב את שימך!" ואם המשתמש ילחץ שנית יקפוץ לו ההודעה "משתמש יקר, אם הינך נתקל בבעיות בבקשה לך לעמוד 'שאלות נפוצות' וחפש תשובה לשאלתך." יעני שבלחיצה הראשונה יציג הודעה, ואם המשתמש ילחץ עוד פעם אז המערכת תציג הודעה שונה/אחרת. הצלחתי לעשות את הפעולה, בכל זאת אני מתכנת Javascript אבל נתקלתי בבעיה, אחרי שהמערכת הציגה את ההודעה הראשונה, הכל הלך טוב, שלחצתי שוב היא הציגה את ההודעה השניה ואז אם ממלאים את הטופס / שדה השם אז הוא עדיין מציג את ההודעה. קצת מסובך, בכל מקרה תודה למי שיעזור לי, בבקשה לא לתת חלקים מתכנים אלא את הקוד המלא. אני לא רק רוצה להשתמש בקוד, אלא ללמוד ולדעת מה לא עשיתי בסדר - תודה מראש, והמשך יום נעים. אלי, Last edited by Homie; 15-12-05 at 23:06.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תציג פה את הקוד שלך ונראה מה ניתן לעשות.
בעיקרון אם עשית משתנה שמוסיף לו אחד נגיד אחרי הלחיצה הראשונה, ואז ככה הוא יודע להציג את השני, אתה צריך לעשות שזה יחזיר את המשנה ל0, ואז הוא לא יכנס לתנאי הראשון ובכלל יתעלם מהתנאי השני. וככה זה ישלח את המידע. שוב, אם תציג פה את הקוד אוכל לנסות לעזור בנושא, את החומר הזה אני לומד עכשיו בבית ספר, אז זה די חזרה בשבילי =]
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אתה מגדיר משתנה כ-0 לאחר מכן אתה עושה IF שבודק בארוע ONSUBMIT אתה בודק אם התיבה ריקה או מלאה.
אם היא ריקה אתה בודק אם משתנה שהגדרת בהתחלה שווה ל 0 אז אתה מקפיץ את ההודעה הראשונה ומגדיר את המשתנה כ 1. ואז בלחיצה השניה הרי הוא יהיה שווה לאחת אז תעשה ELSE מקפיץ את השגיאה השניה. ככה זה אמור להיות לפי איך שהבנתי מה אתה רוצה. בהצלחה בכתיבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
![]() ציטוט:
ובכן, הבנתי פחות או יותר, וזה בדיוק בצורה שאני כתבתי. ולכן אמרתי לא להביא תכנים חלקיים, אלא אשמח מאוד אם תביא לי קוד כזה שאתה הכנת והוא מציג הודעה שניה ואז עם ממלאים את הטופס הוא כן שולח. תציג לי את הקוד, ותודה רבה רבה רבה!! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
זה מה שרצית?
PHP קוד:
לא בדקתי אבל נירא לי זה עובד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |