|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
טריידס- זירת המסחר הישראלית - איביי הישראלי.
אחרי עבודה רבה האתר טריידס - www.trades.co.il עלה לאוויר.
האתר כרגע כמובן בתקופת הרצה ולא פועל במתכונת מלאה,אם כי כל הפונקציות והאפשרויות של האתר כבר עובדות. האתר למי שלא מבחין הוא גרסה עברית לאתר איביי הידוע, גם באתר הזה ניתן למכור כל מוצר או שירות שרוצים,עם כל האפשרויות כמעט שקיימות גם באתר העולמי הידוע,כולל הוספת HTML , פתיחת חנות וכו'.. בהזדמנות זו כמובן מי שרוצה להרשם ותמיד רצה למכור מוצרים\חפצים יד 2 שיש לו בבית\שירותים מסויימים -כל דבר שיש ברשותכם בעצם אפשר למכור פה, ולא הייתה לו הפלטפורמה המתאימה זו ההזדמנות. לכל אחד יש מוצרים וכל מיני דברים בבית שאין לו צורך בהם,לי לבד יש יותר מ 40 מוצרים (דיסקים,ספרים,נגני מוסיקה,משחקי מחשב ועוד הרבה דברים) שאין לי בהם צורך,אז למה לא למכור לאנשים שמעוניינים בהם ולעשות מזה כסף?! הרשמה והעלאת מוצרים בחינם כרגע! מי שיש לו הרבה מוצרים למכירה ומעוניין בחנות (עד 5 פריטים בחינם). שיפנה אליי בפרטי ויקבל הנחה. קידום במילות מפתח: שימו לב לזה,נכון לרגע זה האתר הזה ממוקם במקום 2 (!!) או 3 ,תלוי איפה מחפשים במילה ebay. בעצם ישר אחרי אתר איביי העולמי מופיע אתר טריידס בגוגל ישראל,זה הולך להשתנות בטח,אבל אני לא רוצה האמת ממש לקדם במילה הזו,אם ארצה אני יכול להשאר שם גם. ebay israel מקום 5 קבוע ויציב. איביי - מקום 15. ועוד הרבה ביטויים שונים שהאתר כבר ממוקם בהם דיי גבוה עוד לפני עבודת SEO אמיתית. בהזדמנות זו מי שרואה את עצמו כמקדם אתרים אמיתי מוזמן לפנות אליי ,יש לא מעט מילות מפתח לקדם וכבר לקחתי כמה הצעות מכמה מקדמים באתרים אחרים. אשמח לחוות דעת,הצעות ,אהערות וכו'. תודה לכלום.
# 2 |
Whatever
|
נראה כמו אתר שתורגם בעזרת Google Translate. בהחלט לא נראה מקצועי אלא חובבני - הבאנר בצד שמאל, התפריט מתחיל משמאל ("דף הבית") ונגמר בימין - הותאם לעברית בצורה קלוקלת... ככה לא מרימים אתר.
בלי קשר לנראות האתר או הפונקציונליות, אתה מפרסם באתר את eBay (יש באנר בצד שמאל שאומר Find the lowest price on eBay) - מה אני בתור גולש אמור להבין? שאתה מבקש ממני לעבור לאיביי בעצם? בנוסף, בחדשות ומדריכים, נרשם "האם איביי שומר בארכיון את המכרזים שהועלו אליו?", "מכירת פריטים ראשונים באיביי" - שוב, אתם טריידס או איביי? לא ברור. מצטער, לא התרשמתי.
# 3 |
חבר בקהילה
|
הבאנר בצד הוא באנר שיוחלף ולא שהצבתי במטרה לקדם או להפנות לאיביי,מה גם שאין פה עניין של "לעבור" אליהם או לא.
המאמר על איביי נמצא בחדשות מדריכים ומאמרים,אין לאתר כל קשר לאיביי כך שלא הבנתי מה לא ברור. לגבי הסדר למעלה אכן עדיף באמת שדף הבית יהיה בצד ימין כנהוג וזה ישונה בהקדם,למעלה חשבתי גם ככה להפוך את כל ה header של האתר כך שגם דף הבית יהיה בצד השני בכל מקרה.
# 4 |
חבר מתקדם
|
נתנאל אני מצטער על הרגע שניכסתי לאתר קפץ לי יותר מ100 חלונות להורדה דרך התוכנה IDM תסדר את זה היית צריך לברוח מאתר כדי שזה יפסיק לקפוץ לי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
WBD.co.il
|
אבל בחתימה שלך רשום "איביי בעברית".. מה המשתמש אמור להבין באמת?
אתר יפה, אבל אם אתה רוצה להצליח אתה צריך למתג אותו כטריידס בלי התיאורים שיש בהם את המילה "איביי". בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
b-s פעם ראשונה שאני שומע על בעיה כזו,לדעתי הבעיה במחשב אצלך שנעלה את התוכנה הזו כי לא שעתי על בעיה כזו לפני כן.
פאבל- החתימה שלי כמובן היא לצרכי קידום בלבד,והיא גם תרד תכף כשאתחיל קידום על ידי מקדם מקצועי גם ככה,כל מקום שהשם איביי מוזכר זה לצורך קידום בביטויים הקשורים בלבד בלי אף צורך אחר. האתר בהחלט ימותג כטריידס.
# 7 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמר רוי, נסה למתג בשם שלך ולא כתחליף ישראלי למותג עולמי (מה שבדרך כלל אף פעם לא מצליח).
בנוסף, עיצוב, ודחוף. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הוא ממותג אך ורק כטריידס,אין כל קשר לאיביי זה רק לצורך קידום.
בנוגע לעיצוב,אני (ועוד הרבה אנשים) דווקא אוהב אותו,הוא צריך להיות פשוט ונוח למשתמש,זה לא בלוג טכנולוגיה או אתר משחקים ברשת. דרך אגב נוסף מדריך מפורט ביותר לאתר- איך לקנות,באיזור החדשות מאמרים ומדריכים שבאתר,בקרוב מאד יתווסף גם מדריך לקניה.
# 9 |
WBD.co.il
|
קידום = מיתוג.. אתה מקדם איביי בעברית ולא טריידס מה שאומר שהשם שאתה מנסה למתג זה איביי בעברית.
אגב מה מטרת האשכול? למצוא מקדם או לקבל חוות דעת?(שאז הפורום המתאים הוא פורום ביקורות אתרים) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אין לי צורך לקדם את "טריידס", אני כבר מקום 1 בו במנועי החיפוש.
האמת היא שפרסמתי את האשכול בפורום הלא נכון,זה יותר ביקורת על האתר. למרות שאם כבר הוא נמצא בקניה\מכירה יש לי אפשרות למכור מקום לבאנרים למעלה בצד שמאל (לא באותו גודל של הבאנר הקיים) ולמטה תחתון באנר אופקי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|