![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Google AdSense
אהלן,
מישהו התנסה עם השירות Google AdSense ? איך הם מעבירים את הכסף? כמה מקבלים לחשיפה? ותוך כמה זמן? תודה ! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שירות נהדר שווה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
וואלה, את זה אני יודע, אבל מה לגבי השאלות שלי ?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה מוזמן לקרוא את הדף הזה
http://adstips.blogspot.com/ אני מכיר את מי שכתב ואת האתרים שלו אני גם ניסיתי לרשום את אחד האתרים שלי לפני כמה זמן אבל הם דוחים כרגע את הבקשה בגלל שזה בעברית.. יש שיטות להעביר וכנראה אני יעשה את זה עם האתרים הבאים דרך אגב הם שולחים צ'ק בדואר אבל לפי מה שאני יודע כדאי לברר בבנק לגבי איזה תוכנית של כסף זר כי הריבית על כסף שכזה הוא בערך 15$ אמרו לי לילה טוב
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
גם אני מכיר את הבן אדם שכתב את זה ואף משתף איתו פעולה. אחלה בן אדם.
אני רשום עם Google AdSense וזה אחלה של דבר. הרבה יותר טוב ממפרסמים. למשל אתר הכתוביות עדיין לא קיים חודש וחצי ויש לו רווחים מעולים לאתר עם 'וותק' כזה. ממליץ לכל אתר שיכול לעבוד עם יוניקוד ורוצה להרוויח קצת כסף ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
על מה מרוויחים כסף ?
על פירסום הטקסטים שלהם ? או כניסה לקישור מצורף בטקסט ? ויש למישהו מושג מה התעריף ? ( פר כניסה, צפייה ) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה קובע מה להציג. הרווח ללחיצה לא ידוע וגוגל לא מספקים אותו. יש להם נוסחא מדוייקת ביותר לחישוב הרווחים לכל לחיצה והרווחים בכלל. הרווחים מתחלקים עם מספר הלחיצות, מספר צפיות ביחס למספר לחיצות, המחיר שהמפרסם משלם ללחיצה לגוגל וכנראה עוד כמה דברים... אומרים כי אתר בעל 600-800 כניסות ייחודיות ביום יכול להרוויח 80$-120$ בחודש. זה תלוי בנושא האתר, רלוונטיות הפרסומות לאתר ו/או לגולשים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אה, אוקיי..
עוד שאלה ( היא מופנית לאלו שמשתמשים בשירות זה ), נגיד ונרשמתי וקיבלו את האתר שלי. אני לא מעוניין שכל חודש ישלחו לי צ'ק אלא שכאשר הסכום יהיה יחסית גבוהה רק אז ישלחו לי צ'ק. ( מכיוון שהכנתי שהריבית היא גבוהה ). |
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
באם אינך מעוניין לקבל את התשלום, גם אם עברת את ה-100$ או לא אתה יכול לסמן תיבה אחת שמגדירה שאתה מעוניין ש'יחזיקו' את הרווחים שלך בחשבון ולא ישלחו לך את הכסף בדואר עד ברגע שתוריד את הסימון מהתיבה. הכסף נשלח כל 15 לחודש (במידה ועברת את ה-100$). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|