|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם! לחברת קידום מכירות גדולה בארץ דרושים נציגי מכירות למגוון רשתות גדולות ומוכרות בכל רחבי הארץ! לנוער \ חיילים \ סטודנטים \ משוחררים ולכל מי שזקוק למקור הכנסה נוח ומשתלם. - אין צורך בניסיון קודם - שכר על בסיס קבוע + בונוסים על מכירות - עבודה בסביבה נוחה בשעות נוחות וקבועות לבחירתכם. - לאנשים המחפשים מקור הכנסה קבוע \ זמני \ נוסף. במידה ואתם מעוניינים אנא גשו לאתר הבא ומלאו טופס עם הפרטים שלכם על מנת שנוכל ליצור עמכם קשר: http://findjob.coi.co.il/ כמו כן אתם מוזמנים להיצטרף לדף הפייסבוק שלנו ולתת ב LIKE: http://www.facebook.com/paformjob |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
מה שם החברה?
1. קצת מוזר לראות אתר של חברה גדולה ללא דומיין מסודר 2. עמוד הפייסבוק שלכם אומנם יפה למראה, אבל הייתי מצפה שהאנשים בתמונות יהיו עובדים של החברה.. ולא תמונות חינמיות שונות מרחבי הרשת אם הייתי צריך לנחש (ואני לא, כי פייסבוק רושם מתי נוצר הדף) - נראה שמדובר בדף שנוצר לפני כ-3 שעות בהשקעה של 2 דקות אם אני הייתי בן נוער / חייל / סטודנט.. לא הייתי מדמיין אפילו להקיש את הפרטים שלי בטופס, אם החברה לא מקדישה את המינימום של להציג מי היא. נראה כמו מישהו שמנסה להתחבא - אשמח שתעמיד אותי על טעותי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
דניאל אם אתה רוצה לדעת פרטים על החברה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, יש סיבה מאוד טובה מדוע זה עובד ככה והסיבה היא שעל כל מגייס יש אחריות ליצור קשר עם האנשים באופן עצמאי להכיר את הבן אדם בכמה דקות של שיחה טלפונית כדי לדעת אם יש טעם להעביר את פרטיו הלאה לחברה והוא עומד בקטריונים. (לדוגמא נאלצתי ליצור קשר עם ילדה בת 14 ולהסביר לה שזה לא אפשרי בגלל הגיל ).
את כל הפרטים על החברה, איזה רשתות וכדומה אתם מקבלים לאחר שאני יוצר איתכם קשר באופן פרטי. אני חושב שלהכריז במילים כמו "נראה כמו מישהו שמנסה להתחבא" זה מוגזם מידי ואפילו מעליב. נתבקשתי לפנות באופן אישי לאנשים אשר אני מגייס וזה הכל. אתר ההרשמה הוא פשוט כפי שהוא מכיוון שהוא רק בכדי למלא טופס הרשמה, הגיוסים מתבצעים דרכי באופן פרטי ואני מעביר את הפרטים, כל מגייס והדרך שלו עם כל הכבוד. עמוד הפייסבוק \ ההרשמה הם כפי שהם ולא נחוץ יותר. בהתחשב בעובדה שאני חייל והזמן היחיד שיש לי על המחשב זה בסופי שבוע אני מוצא את אמצעי התקשורת הטלפוני כדרך מצויינת לתקשר אתכם גם באמצע השבוע ולתת את הפרטים בצורה חביבה ונעימה יותר. אך, כל מי שמעוניין לדעת יותר פרטים ולא רוצה למסור פרטים מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ואשמח להשיב על השאלות שלכם. שבוע טוב! Last edited by KVM; 09-06-12 at 22:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|