|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
חברת Wise Serv מוצעת למכירה.
אהלן ושבת שלום.
עקב סיבות אישיות הקשורות בלימודיי ובפעילותיי מחוץ לתחום הוירטואלי, אני נאלץ למכור את חברת Wise-Serv.Net. המכירה כוללת את שני הדומיינים(Wise-Serv.Net,Wise-Serv.com),המערכת ו-2 גירסאות ממשק גרפי לבחירתכם שעוצבו בתשלום ע"י מעצבים מהטובים בתחום העיצוב הגרפי. המחיר הוא כ500 ש"ח. ניתן לפנות אליי באחד מאמצעי התקשורת הבאים: MSN: skyline@extasa.net ICQ: 6502772 או בפלאפון : 0525438357 ![]() או להשאיר הודעה בטופיק זה ואחזור אליכם בהקדם. תודה ויום נעים. Last edited by Omri Shalev; 15-12-05 at 22:31.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יש לקוחות?יעודי?ריסליר רדיו?
תפרט לגבי הפרטים האלה...לפי איך שאתה אומר אתה מוכר רק אתר... בכל אופן שיהיה בהצלחה!
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
תפרט כמה לקוחות,איזה שרת אתה מוכר? האם כולל העיצוב הכל!! תפרט יותר חביבי..
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
להורים שלי יש חברת אוטובוסים והם הציעו לי להיות רשום במס דרכם ואני לא מעוניין בזה רק בגלל סיבות אישיות שלי ושל המנהל השני ויש לקוחות יש הכנסה כרגע אנחנו רייסילר מכיון שהשרת היעודי שהשכרנו עשה בעיות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|