|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אהלן!
אני מחפש הצעות לאיחסון+דומיין עולמי, אם יש לכם מבצעים שהולכים ביחד. אם יש לכם עוד דברים להציע כגון פרסום google, מערכות מסויימות וכדומה אשמח לדעת אבל כעיקרון מה שחשוב לי זה איחסון ודומיין עולמי. (com, net וכו') שטח איחסון הכי בסיסי שצריך זה בסה''כ הולך להיות דף פרוסמת פשוט. הצעות לטווח הקצר ולטווח הארוך(חודש עד שנה) אני רוצה להשוואת ולראות מה שווה לי יותר. כמה דרישות: - חברה אמינה וותיקה ורשומה בחוק. - אפשרויות תשלום מגוונות (אם זה העברה בנקאית או דרך paypal וכדומה) - תמיכה ועזרה (אם אצטרך להתקין את הדומיין או בכללי אצטרך עזרה בתפעול האיחסון עצמו והמערכת משהו שבכל אופן אמורים לספק בכל חברה כזאת או אחרת) - המחיר הנמוך ביותר שתוכלו לעשות. - אשמח אם תציינו על איזו מערכת האיחסון (לרוב זה directadmin אבל במידה וזה אחרת אשמח לדעת) * הצעות באשכול הזה בלבד! אני מתכנן לעשות רכישה בשבוע-שבועיים הקרובים ואני מחפש את ההצעה האטרקטיבית והמושכת ביותר. תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שטח אחסון 10GB
תעבורה ללא הגבלה כל השאר ללא הגבלה פאנל ניהול Directadmin מחיר 40 ש"ח האחסון מאובטח נגד Shell perl rookit backdors וכאלה.. יושב בקו חזק אם אבטחה של AntiDdos וכדומה. ברכישה ל4 חודשים מראש תקבל דומין חינם com net co.il Last edited by netpower; 07-07-12 at 10:52.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך,
אשמח להציע את אחת החבילות שבאתר: http://host-il.co.il/%D7%90%D7%97%D7...%99%D7%9D.html דומיין COM/NET עולה כ60 שקלים לשנה, פרטים נוספים בטלפון או במייל. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
חבילת בסיס •נפח ללא הגבלה •תעבורה ללא הגבלה •מתאים לדומין אחד •לוח בקרה Cpanel/Directadmin •Fantastico/Installatron •ללא התחייבות בזמן •20 שקלים בצרפת 30 בישראל בחיבור אחד גיגה 48 שקלים לדומין עולמי לשנה לפרטם וחבילות נוספות http://www.securehost.co.il/hosting.php |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
ללא הגבלות תעבורה! ללא הגבלות נפח הדיסק!
מה הרעיון? האם זה הגיוני? איך זה מתבצע? הרעיון הוא כזה - בחבילת הבסיס שלנו תוכל לאחסן את האתר שלך ואת כל מה שהוא צריך, כמובן שאין להתייחס לחשבון שיתופי כחשבון לגיבוי פרטי או חשבון לאחסון קבצים. אז מה החוקים? איפה ההגבלה? מסד הנתונים מוגבל עד ל- 100MB מי שיש לו מסד גדול מ100MB צריך להתייעץ עם נציג לקוחות על מנת לבדוק אם השירות מתאים עבורו ואו להתאים חבילה שתתאים. במידה ויש חריגה במסד בנתונים אנו ניצור קשר עם הלקוח ונתייעץ ביחד לגבי חבילה שתתאים לאתר שלו. שימוש במשאבים באופן בוטה ובאופן רציף כגון בזיכרון, מעבד והחיבור. (במילים פשוטות אתרים גדולים שמצריכים שרת בפני עצמו) להלן תנאי השירות - http://www.securehost.co.il/tac.pdf בחבילה העסקית שלנו התנאים ממש זהים רק שכאן תוכל לאחסן את כל האתרים שבבעלותך (מותנה בפרטים לזיהוי שם דומיין, חייב להיות על שם הלקוח) וצרכיהם. חדש! - המערכת שלנו כוללת גיבויים יומיים על גבי שרת נפרד, מערכת RAID ליתירות ועכשיו חדש מערכת מיוחדת המבטיחה את הגיבוי שלכם על גבי 2 שרתים נפרדים בשתי ארצות נפרדות ובהתחייבות (בלעדי) לגיבוי שלכם (בתוספת תשלום) עובר מחברת אחסון אחרת? מודאג שהאתר לא יתאים? או יפגע? תן לנו לעשות עבורך את כל העבודה, אנו נעביר את כל הקבצים ואת כל מסדי הנתונים והסקריפטים – ללא כל תשלום נוסף |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|