|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|זכויות יוצרים על דומיינים
שלום, במידה ואני מזמין את הדומיין - facemook.co.il
או משהו דומה, האם זו עבירה על זכויות יוצרים? תכלס רק אות אחת שונה. אשמח לתשובות מאנשים עם נסיון שמבינים בתחום, תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
מצטרף לשאלה .
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
לא מדובר בזכויות יוצרים אלא בסימן מסחר רשום,
במקרה הזה, סיכוי טוב שאתה תאבד את הדומיין, לא בזמן הקרוב לפחות, מאחר ו-facebook.co.il עדיין שייך לבעלים הנוכחי שלו.
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
תחפש על jgoogle שאיבד את הכתובת לגוגל.
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה קונה את הדומיין בגלל הדמיון לשם Facebook ובעצם מנסה לרכב על הפופלריות שלו, וכל זה- מבלי לשלם לפייסבוק. זה בדיוק מה שהם יגידו מול איגוד האינטרנט. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל זאת זו הדעה שלי, אז אתה אומר שאם אני קונה ופותח עליו אתר יש להם זכות לקחת לי אותו? קראתי באתר של איגוד האינטרנט, האתר פעיל - http://www.jgoogle.co.il Last edited by Mishel; 05-07-12 at 21:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
השאלה היא כמובן - כמה זה יעלה לך בסופו של דבר (והאם, בהתחשב בעלות.. שווה לך להכנס לזה מלכתחילה). אם האתר שלך מוצלח - הוא יצליח גם בלי הדומיין הזה: 1. האם אתה חשוב שמישהו חשב ש"facebook" יהיה שם מוצלח לרשת חברתית לפני שהיא נפתחה? 2. האם אתה חושב שGoogle הוא שם גנרי למנוע חיפוש? למה search.com לא הצליח יותר? ועוד דוגמאות רבות וטובות.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתכלס מצד אחד אני מבין אותם, מצד שאני אני לא מבין איך יש להם את הזכות. אבל תודה רבה לך על העזרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אם אתה פותח אתר באותו נושא רוב הסיכויים שתאבד את השם.
facebook.co.il - מדגישים בכל מקום שהם לא קשורים לפייסבוק בשום צורה ולא מדברים על פייסבוק. לראייה התיאור שלהם - אתר זה אינו קשור בשום אופן ובשום צורה לאתר הרשת החברתית facebook.com , המשפט הראשון שלהם באתר וכו'. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|