|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
החלפתי מערכת לניהול תוכן באתר שלי ואני צריך עזרה....
שלום לכולם,
ביום שלישי שעבר החלפתי מערכת לניהול תוכן באתר שלי ועכשיו יש המון דפים מהמערכת הקודמת שגודל סורק...כי לא עשיתי הפניה אז איך אפשר לעשות הפניה מכל דף שהתוכן לא נמצא בו במערכת לניהול תוכן הנוכחית לדף הראשי ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בתהליך, תודה מראש, ברק. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
התשובה מבוססת על מערכות התוכן והכתובות שהיו לך בעבר
בכדי לפתור את הבעיה או תשלח מפה נוכחית ותיעזר בסבלנות או צור קשר עם המתכנת שידאג להפניות מתאימות |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
בחרתי בדרך מספר 1 שהצעת... שלחתי מפה נוכחית לאתר אבל אם תחפש את הכתובת של האתר שלי בגוגל אתה תראה שהכל התעדכן אבל יש בעיה שאם אני לוחץ על עותק שמור גוגל לא מוצא את האתר שלי ומציג שגיאת 404 שלו...
ככה http://webcache.googleusercontent.co...ih=416&ct=clnk תודה על העזרה ואני אשמח מאוד אם תוכל לומר לי למה זה ככה.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
זה תקין.
אומר שמנוע החיפוש לא מזמן ביקר את האתר תמתין כיום ונסה לבדוק שוב, בכל מקרה לא מדובר בבעיה באתר חלק נכבד מהדפים עובדים תקין רק מסוימים מציגים 404 זה יסתדר עם הזמן |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
סבבה, תודה רבה רבה לך על העזרה !
![]() נמתין שיסתדר פשוט הייתה עוד בעיה שכשהתקנתי את המערכת של האתר אז הכתובת הוגדרה אוטומטית ללא www על ידי המערכת החדשה ואז גוגל אינדקס את זה ללא www בתור אתר שהתחיל כאילו מ-"0" בקידום אבל עליתי על זה ותיקנתי את זה עכשיו נמתין שהכל ייסתדר... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|