![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה| מה דעתכם?
http://www.Blue-F.co.il/
בהתחלה לא היינו מקודמים בביטוי "קהילת פורומים", לפני חודש בערך הוספנו החלפות קישורים לפי הביטוי קהילת פורומים. לאחר 3 ימים היינו מקום 8 בביטוי קהילת פורומים. לפני שבוע ככה פתאום קפצנו למקום 4, ולפני יומיים עברנו למקום 6. מה אתם אומרים על זה? ועוד שאלה, איזה שיטות יש לכם כדי להעלות את ה PR של הדומיין? זה מאוד יעזור, תודה מראש ![]() שי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שאלה לי אלייך -
האם בדקת את אפקטיביות הביטוי "קהילת פורומים" או שאתה סתם מקדם אותו? פעם אחרונה שאני בדקתי (לפני מס' חודשים) הסקתי שמדובר בביטוי שלא בהכרח כל כך משתלם, לשיקולך. בעניין המיקומים המשתנים, זה בסדר גמור וימשיך עד שתבסס את הרלוונטיות של הביטוי הזה לאתר שלך. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נקודה למחשבה, תודה. בעניין המיקומים, לא הבנתי בדיוק מה הכוונה שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אם זה אתר חדש יחסית אז גוגל עדיין "קורא" אותו אז המיקום לא סופי.
פשוט תמשיך לקדם ואל תעצור! החלפות קישורים זה חזק אבל הייתי מציע לך גם לעשות עוד עבודה מעבר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
התחלתי החלפת קישורים לא מזמן ועכשיו אני מתחיל לקבל PR בגלל שכנראה אני יקבל קישורים מאתרים בעלי PR 3-4 ולכן גם PR אני יתחיל לקבל, כרגע ה PR שלי עדין 0. עריכה: איזה עוד עבודות מעבר יש לך להציע? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
עדכון PR יש בעוד חודשיים , אבל הPR לא כ"כ רלוונטי או עוזר במשהו זה רק הדירוג שגוגל מדרג את אתרך.
אין שיטות מיוחדות לעלות Pr, חוץ מהחלפות קישורים תוכל לכתוב גם מאמרים ולפרסם אותם - עם [Link] כמובן , בהצלחה (: |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היה בערך לפני 3 חודשים עדכון PR, והוא מתרחש כל 4 חודשים ממוצע.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
עדכון PR עוד חודש, ופעם אחרונה היה ב27 למאי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|