![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
דרוש מעצב, פרטים בפנים.
שלום, כפי שחלקכם מכירים אותי או לא, שמי אור צברי והנני מתכנת ומעצב.
אז ראשית אני אציג בפניכם את הסיפור. ישנו מועדון ( של המשחק Counter-Strike 1.6 ) אשר אני ועוד מספר אנשים מנהלים, המועדון מצליח, אני לא צוחק לכל אלה שיגידו "מה זה מצליח?" וכו'. כרגע ישנם מעל 200 שחקנים אשר משחקים מדי יום בשרתי המשחק של מועדון זה. למועדון זה נבנו בוטים ל mIRC במיוחד ( TCL ) אשר מתפקדים בצורה אוטומטית ומפעילים את המועדון. בממוצע ביום יש 15.5 תחרויות במועדונים ( כל משחק לוקח בין 30 ל 40 דקות ). בנוסף לכך, יש שרת שהוא פתוח לכל חברי המועדון שבוא מותקן המוד DeathMatch. התכנון ? אנחנו מתכנים לשנות את שם הקהילה, להרים אתר לקהילה שהכל יעבוד עליו. בנוסף לכך נוספו מספר ספונסרים אשר תומכים בקהילה. אז מה אנחנו צריכים ? עיצוב מקצועי ( חובה להציג תיק עבודות ) מה המעצב יקבל ? פירסום מטורף ע"י באנר שיוצב בראש \ אמצע הדף ( מכיוון שהכל יעבוד דרך האתר, כך שכל אחד שמעוניין להירשם למועדון, לשנות הגדרות או כל דבר אחר חייב להיכנס לאתר ). בנוסף לפירסום המעצב יקבל פאד לגיימרים בשם Steelpad ( הדגם ? יש אפשרות בחירה מהדגמים שבמלאי ), לצפייה בדגמים ישנה אפשרות להיכנס לאתר החברה www.steelpad.com. תכנות ? המעצב לא צריך לתכנת את האתר, אני מתכנת את האתר. אם המעצב מעוניין לראות "הוכחות" על הקהילה, שיצור קשר ( הוא יצפה בערוץ הקהילה בעת הפעילות [ mIRC ] ). יצירת קשר ומידע נוסף ( על פי אחת מהדרכים הבאות ) - ICQ: 331-806-501 - Email: exciterz@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם תיהיה מעוניין בעיצוב תמורת תשלום אנא צור עימי קשר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני לא חושב שפירסום בקהילה שמשחקת CS תעזור למעצב להשיג לקוחות
או לחלופין לפרסם חברת איחסון. לא רואה את התמורה כשווה או כעוזרת למישהו. בהצלחה בחיפושים
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה בבקשה יכול לתת לי קישור ודבר איתי באיסיקיו 301362454
או במסנג'ר hosting_144@nana.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תתפלא, שאני הרווחתי די הרבה כסף כך ![]() ישנם קבוצות אשר מחפשות מתכנתים ומעצבי אתרים בשביל אתרם, ואין כאלה שעושים זאת בחינם בקהילה הזאת לפחות. מה זה קשור לפירסום חברת אחסון ? אני לא אמרתי שאני זקוק לאחסון או משהו, הכל יש. כבר כמה מעצבים שדי חזקים בתחום נתנו לנו כמה סקיצות, לא ממש אהבנו תכיוון אז החלטלנו לחפש עוד. שווה ? רק הצד של ה Steelpad שווה 150 ש"ח +- ( תלוי בדגם ), וזה בנוסף לפירסום. בבקשה כאלו שמחפשים כסף בתמורה לעיצוב, אל תציגו את עצמכם פה, זאת קהילה בלי רווחים כך שאין איך לשלם לכם. Last edited by exciter; 17-12-05 at 23:16.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין לי זמן לרדוף אחרי אנשים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |