|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| פתיחת בלוג לאתר
שלום, יש לי אתר של העלאת תמונות:
http://www.uploads.co.il/ החלטתי לפתוח בלוג ואני לא יודע אם זה יעזור לו בקידום, בבלוג יהיו מאמרים על העלאת תמונות ואותם מאמרים יקשרו בביטויים מסוימים אל האתר הראשי, הנה הבלוג: http://www.uploads.co.il/blog/ לדעתכם, זה יעזור או יזיק לקידום ? תודה רבה.
# 2 |
חבר מתקדם
|
כמובן שזה יעזור כל עוד הבלוג מתעדכן,
היה יותר עדיף אם היית מעדכן את הדף ראשי של אתר העלאת התמונות בתוכן שיגרום ליותר סריקות של אתרך, שבעצם יגרום ליותר קידום. הייתי ממליץ לך במיוחד שזה יציג: התמונה האחרונה שהועלה, יש באתר X תמונות, יש באתר X תמונות JPEG וכו'... בהצלחה.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
X תמונות וY קבצים באתר אני שמתי, תודה על תגובתך .
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל אולי תנסה לאפשר למשתמשים לבחור תמונה ציבורית / תמונה פרטית, וכך שזה יציג רק את התמונות הציבוריות. ומאחל לך המון הצלחה עם האתר.
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אחד מאבני היסוד של כל אתר שרוצה לגדול ולהתפתח.
בכלל, הבלוג יגרום לגוגל לבקר יותר באתר (ראה ערך ping לגוגל) אם תפעל נכון ליצור הקשר נכון בין הבלוג לאתר (הכפתור "חזרה לאתר Uploads" - לא לזה כוונתי, מבוזבז) ובאמת ליצור בלוג איכותי - תוכל להתקדם יפה. בהצלחה!
# 6 |
חבר מתקדם
|
לדעתך צריך להוריד את הכפתור ? ולמה ?
# 7 |
חבר בקהילה
|
מצטער הבלוג נראה בלוג ספאם ועם אתה מתכוון להמשיך עם ה linkfarm בתוך הפוסטים בבלוג כדאי לך לשנות גישה לפני שלצערי תיצור יותר נזק מתועלת...
תתחיל לספק פוסטים על בסיס שבועי ותבנה תנועה, פוסטים כמו הפוסט האחרון ישפיע לטובה בהתחלה ובטווח הרחוק יגררו ענישה |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
להפך, להשאיר, אבל לשנות את הכיתוב ואת הtitle למשהו קצת יותר ספציפי.
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הערה: בכלל לא הגזמת ...
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אין צורך להעיר, התשובה שלי מבוססת על ניסיון, ואני תמיד שמח שחולקים על תשובותיי בכדי לפתח דיון מעניין ![]() שלומי למה אני כלכך בטוח? כי בביקור אני ישר רואה שמדובר בתוכן לא איכותי ובקישורים מיותרים בתוכן שמיועדים למנועי החיפוש ולא עבור הגולשים במקרה ואינך שם לכך לב אתה בבעיה. בכל מקרה מדובר על עדכון שלדעתי גם הגיע כבר לארץ פרטים אודות העדכון תמצאו בקישור שפה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|